Ο Kanye West ερμήνευσε Classic Hits ως Surprise Guest στη συναυλία του Travis Scott

Ο Kanye West έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στη συναυλία του Travis Scott’s Circus Maximus Tour στο Ορλάντο την Τετάρτη (31 Ιανουαρίου).

Ο Ye ανέβηκε στην στην σκηνή καθώς έπαιζε στο πιάνο το “Runaway” του 2010, και έκανε το πλήθος να ξετρελαθεί. Ερμήνευσε μερικά κλασικά όπως τα «Can’t Tell Me Nothing», «All of the Lights», «Father Stretch My Hands Pt. 1” και άλλα.

Ο Ty Dolla $ign ήρθε μαζί του στη σκηνή για να ερμηνεύσει το “Fade” του The Life of Pablo καθώς και το ομώνυμο single τους Vultures μαζί με τον Bump J.

Ο West επιβεβαίωσε επίσης ότι ο τόμος πρώτος των Vultures αναμένεται να φτάσει την επόμενη Παρασκευή (9 Φεβρουαρίου), αποκλείοντας άλλη μια αλλαγή γνώμης την τελευταία στιγμή.

Ο Scott φρόντισε να αποτίει δεόντως φόρο τιμής σε έναν από τους ραπ υπερήρωές του και αποκάλυψε ότι αν ο Ye δεν έσπασε τα εμπόδια στα πρώτα στάδια της καριέρας του, δεν θα ήταν εδώ που είναι σήμερα.

«Δεν θα ήμουν εδώ σε αυτή τη σκηνή χωρίς τον αδερφό μου, φίλε. Μου άνοιξε αυτές τις πόρτες», είπε ο Scott στο πλήθος του Kia Center. «Κάντε λίγο θόρυβο για τους καλύτερους όλων των εποχών».

Η Τετάρτη σηματοδότησε την πρώτη φορά που ο Scott και ο Ye επανενώθηκαν στη σκηνή από τότε που οι La Flame τον έφεραν στη Ρώμη της Ιταλίας, όταν ετοιμαζόταν να παραδώσει την υπερπαραγωγή του UTOPIA τον Αύγουστο.

Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, ο West θα κυκλοφορήσει τον τόμο ένα από τα Vultures στις 9 Φεβρουαρίου, όπως επιβεβαιώθηκε προηγουμένως, με τους άλλους τόμους να ακολουθούν το ίδιο στις 8 Μαρτίου και στις 5 Απριλίου.

Δεν είναι σαφές με ποιον θα συνεργαστεί ο Kanye για τη διανομή του άλμπουμ. Ο Def Jam ήταν μεταξύ της λιτανείας των εταιρειών που διέκοψαν τους δεσμούς του με τον West μετά από μια σειρά αντισημιτικών δηλώσεων στα τέλη του 2022. Δημοσίευσε μια επιστολή συγγνώμης στα εβραϊκά προς την εβραϊκή κοινότητα για τις απροσδιόριστες ενέργειές του τον Δεκέμβριο.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»