Η Karol G κέρδισε το πρώτο της Grammy: «Ελπίζω ότι αυτό είναι το πρώτο από τα πολλά»

Η πρώτη νίκη της Karol G στα Grammy στα 66α ετήσια βραβεία Grammy (4 Φεβρουαρίου) σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή στην ακμάζουσα καριέρα της.

Στολισμένη με ένα ανοιχτό γκριζωπό φόρεμα – τα υπογεγραμμένα μακριά ροζ μαλλιά της που συμπληρώνουν το σύνολό της – η διάσημη σούπερ σταρ κέρδισε εμφανώς το Grammy για το καλύτερο άλμπουμ μουσικής urbana με την πρωτοποριακή κυκλοφορία της το 2023, Mañana Será Bonito. «Que viva Colombia», φώναξε ο Maluma, συμπατριώτης της από το Medellín, και η Christina Aguilera ανακοίνωσε την Karol G ως νικήτρια.

Έχοντας ήδη πέντε βραβεία Latin Grammy και τέσσερα Billboard Music Awards, αυτή η νίκη της προσθέτει μια σημαντική διάκριση στη συλλογή της. Η ομιλία της αποδοχής ήταν μια εγκάρδια αντανάκλαση του ταξιδιού της, εκφράζοντας τη συντριπτική ευτυχία, τη νευρικότητα και τον ενθουσιασμό για τη θέση ανάμεσα στους μουσικούς θρύλους που θαύμαζε από καιρό.

«Γεια σε όλους, με λένε Karol G. Είμαι από το Medellín της Κολομβίας. Αυτή είναι η πρώτη μου φορά στα Grammy και αυτή είναι η πρώτη φορά που κρατάω το δικό μου Grammy», είπε η Karol κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής της. «Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ νευρική, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι μπροστά σε τόσους πολλούς θρύλους που θαυμάζω και σέβομαι. Αυτό είναι ένα τόσο όμορφο πράγμα. Το άλμπουμ μου μου χάρισε τις καλύτερες αναμνήσεις στη ζωή μου, σε όλη μου τη ζωή!

«Οι θαυμαστές μου που ήρθαν και απόλαυσαν το άλμπουμ μου, πήραν κίνητρο και έμπνευση μαζί μου και θεραπεύτηκαν μαζί μου. Σας ευχαριστώ πολύ, υπόσχομαι να σας δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, πάντα, και ελπίζω αυτό να είναι το πρώτο από τα πολλά. Οπότε σας ευχαριστώ όλους», είπε πριν φωνάξει τον Tainy και τον Rauw Alejandro, οι οποίοι ήταν απέναντί ​​της στην κατηγορία.

Θεωρούμενο ως μια από τις πιο σημαίνουσες προσωπικότητες αυτής της γενιάς στη λάτιν μουσική, το Grammy της Karol G μαρτυρεί τη βαθιά της επίδραση στη μουσική βιομηχανία. Πέρα από τα πολυάριθμα βραβεία της, έχει τιμηθεί με το βραβείο Rulebreaker στο Billboard Women in Music και το Spirit of Hope Award στα Billboard Latin Music Awards. Έχει επίσης καταρρίψει πέντε παγκόσμια ρεκόρ Guinness.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»