Η Celine Dion εμφανίστηκε στα Grammy 2024 εν μέσω προβλημάτων υγείας

Ενώ τα βραβεία Grammy 2024 το βράδυ της Κυριακής (4 Φεβρουαρίου) ήταν γεμάτα εκπλήξεις, ίσως καμία δεν ήταν μεγαλύτερη από την εμφάνιση της ποπ σταρ Celine Dion.

Παρουσιάζοντας το τελικό βραβείο της βραδιάς – το πολυπόθητο τρόπαιο του άλμπουμ της χρονιάς – η Dion ανέβηκε στη σκηνή στο Crypto.com Arena ντυμένη με ένα μακρύ, πορτοκαλί παλτό με ένα μεγάλο statement κολιέ. Καθώς το πλήθος επευφημούσε για την επιστροφή της στη δημοσιότητα, η τραγουδίστρια τους χειροκρότησε αμέσως. «Σας ευχαριστώ όλους», είπε. «Σας αγαπώ. Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, το εννοώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου».

Από τον Δεκέμβριο του 2022, η Dion παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της διάγνωσής της με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που είναι γνωστή για την πρόκληση ανεξέλεγκτων μυϊκών σπασμών που δυσκολεύουν την κίνηση. Η τραγουδίστρια του «Power of Love» αναγκάστηκε να αναβάλει όλες τις ημερομηνίες της περιοδείας της το 2023, προτού τελικά ακυρώσει εντελώς την υπόλοιπη περιοδεία της. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η αδερφή της Dion, Claudette, αποκάλυψε ότι η Celine δεν είχε «κανένα έλεγχο» των μυών της.

Ωστόσο, η Dion δεν έδειξε σημάδια αδυναμίας κατά τη σύντομη εμφάνισή της στην ετήσια τελετή της Κυριακής. Πριν παρουσιάσει στην Taylor Swift το πολυπόθητο τρόπαιο του άλμπουμ της χρονιάς, η τραγουδίστρια του “My Heart Will Go On” φρόντισε να υπενθυμίσει στους παρευρισκόμενους καλλιτέχνες να απολαμβάνουν τη στιγμή που βρίσκονταν ακόμα στα Grammys.

«Όσοι έχουν την ευλογία να είναι εδώ στα βραβεία Grammy δεν πρέπει

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»