Η Camila Cabello κάνει το ντεμπούτο της με ξανθά μαλλιά

Η Camila Cabello δεν είναι πια μελαχρινή σενορίτα. Η 26χρονη ποπ σταρ έκανε το ντεμπούτο της, τη συγκλονιστική μεταμόρφωσή της στα μαλλιά της μέσω του Instagram την Πέμπτη (1 Φεβρουαρίου), δείχνοντας λαμπερές ξανθές τουφές ενόψει της επερχόμενης νέας της εποχής σε ένα βίντεο που γυρίστηκε μόνη της.

Τραβηγμένο σε μια φορητή βιντεοκάμερα, το βίντεο δείχνει την Cabello να φοράει ένα λευκό μπλουζάκι με ένα glam από την δεκαετία του ’90 καθώς δίνει στους θαυμαστές της μια ματιά στη νέα της δουλειά με βαφές από όλες τις γωνίες. «Ήρθε η ώρα», έγραψε στη λεζάντα του κλιπ, προσθέτοντας ένα ύπουλο emoji.

Με το νέο της makeover, τα μαλλιά της τραγουδίστριας «Havana» ​​έχουν πλέον σχεδόν το εντελώς αντίθετο χρώμα από τα προηγούμενα φυσικά σχεδόν μαύρα κύματα της. Εκτός από την κοινοποίηση του βίντεο, η Cabello άλλαξε επίσης την εικόνα προφίλ της στο Instagram σε μια θολή φωτογραφία της ως ξανθιά.

Η αλλαγή μαλλιών της Cabello έρχεται περίπου ένα μήνα αφότου το πρώην μέλος των Fifth Harmony υπαινίχθηκε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μουσική το 2024. Λίγες μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά, έγραψε στα Instagram Stories ότι το 2023 ήταν «mostly the year of this» πάνω από μια φωτογραφία της που φαινομενικά ηχογραφεί τα φωνητικά μπροστά από μια εγκατάσταση μικροφώνου.

«Τα λέμε το επόμενο έτος b-tches», πρόσθεσε εκείνη τη στιγμή, μαζί με ένα emoji με φερμουάρ.

Επιπλέον, την Τετάρτη, η Cabello μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών από μια ηχογράφηση, στις οποίες την παρουσίαζε να ποζάρει μπροστά από ένα soundboard. «Είναι πεταλούδες ή παλινδρόμηση οξέος;» σκέφτηκε στη λεζάντα.

Ο Cabello δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ από το Familia του Απριλίου 2022, το οποίο έφτασε στο Νο. 10 του Billboard 200 και περιλάμβανε τα σινγκλ “Don’t Go Yet” και “Bam Bam” με τον Ed Sheeran. Τα δύο τραγούδια κορυφώθηκαν στο Νο. 42 και στο Νο. 21, αντίστοιχα, στο Billboard Hot 100.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»