Ο Bad Bunny σημειώνει το 24ο Νο. 1 του στο Latin Airplay Chart με το «Mónaco»

Το Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana του Bad Bunny κατακτά το τρίτο Νο. 1 στο τσαρτ Latin Airplay του Billboard καθώς το “Mónaco” ανεβαίνει 3-1 στην κατάταξη με ημερομηνία 27 Ιανουαρίου. Ο νέος πρωταθλητής ακολουθεί δύο ακόμη κορυφαίους στα chart από το άλμπουμ: “Where She Goes” και “Un Preview”, και οι δύο κυβερνήτες μιας εβδομάδας το 2023.

 

Το “Mónaco” ηγείται του συνολικού ραδιοφωνικού chart της Λατινικής Αμερικής με αύξηση 7% στις εμφανίσεις κοινού, στα 8,75 εκατομμύρια, που κέρδισε την εβδομάδα παρακολούθησης που έληξε στις 18 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Luminate. Το κομμάτι προηγείται στη 12η εβδομάδα του, μετά από πέντε εβδομάδες στο top 10, και ανατρέπει το “Bubalu” των Feid και Rema από την κορυφή μετά τη βασιλεία του τελευταίου δύο εβδομάδων.

 

Με το “Mónaco”, ο Bad Bunny σημειώνει το 24ο Νο. 1 του στο Latin Airplay ανάμεσα σε 47 εμφανίσεις στα charts. Εκτός από τα τρία Νο. 1 για το Nadie Sabie, το σετ έχει επίσης μια ακόμη συμμετοχή στο Latin Airplay: το “Perro Negro”, με τον Feid, που έκανε το ντεμπούτο του και έφτασε στο Νο. 46 τον Δεκέμβριο. Καθώς ο Bad Bunny ανεβάζει το νούμερο 1 της καριέρας του, ισοδυναμεί με τον Maluma για τους πέμπτους περισσότερους πρωταθλητές από τότε που κυκλοφόρησε το chart το 1994.

 

Ακολουθεί η ανακεφαλαίωση των νικητών με τον J Balvin να εξακολουθεί να είναι πρώτος με 36 Νο. 1 επιτυχίες:

36, J Balvin

33, Ozuna

32, Enrique Iglesias

28, Daddy Yankee

24, Bad Bunny

24, Maluma

22, Wisin

 

Πέρα από τη στέψη του στο Latin Airplay, το “Mónaco” προσγειώνεται ταυτόχρονα στο Νο. 1 στο Latin Rhythm Airplay, προχωρώντας από το Νο. 2, για τον 23ο πρωταθλητή του Bad Bunny εκεί.

 

Το «No Es Normal» των Venesti, Nacho και Maffio βρίσκεται στην κορυφή του Latin Pop Airplay και διατηρείται για τρίτη εβδομάδα με ισχυρή αύξηση 21% εντυπώσεις κοινού, σε 4,1 εκατομμύρια κατά την ίδια περίοδο.

 

Η συνεργασία κέρδισε σε καθέναν από τους καλλιτέχνες το πρώτο τους Νο. 1 όταν σημείωσε 2-1 στη λίστα με ημερομηνία 13 Ιανουαρίου. Ο Nacho σημείωσε αδυναμία πριν από λίγα χρόνια, όταν ο “Báilame” πέτυχε το Νο. 2 κορυφή τον Νοέμβριο του 2017. Πάνω από ένα χρόνο αργότερα, ο “Déjalo”, με τον Manuel Turizo, τον οδήγησε στο Νο. 7 τον Απρίλιο του 2019.

 

Ενώ ο Nacho και ο Maffio έχουν εξασφαλίσει προηγούμενες συμμετοχές στο chart, το τραγούδι χάρισε στον νεοφερμένο Venesti την πρώτη του επίσκεψη στο chart. Ο Κολομβιανός, ωστόσο, σημείωσε το πρώτο του Νο. 1 σε οποιοδήποτε chart του Billboard με το “Umaye”, το οποίο πέρασε μια εβδομάδα στην κορυφή του Latin Rhythm Airplay τον περασμένο Οκτώβριο.

 

Στη συνολική λίστα Latin Airplay, το “No Es Normal” έρχεται από το Νο. 35 στο Νο 24, την υψηλότερη κατάταξη του Maffio εκεί.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»