Η Ariana Grande ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Eternal Sunshine»

Σε μια πολυαναμενόμενη αποκάλυψη, η Ariana Grande, η τραγουδίστρια της δύναμης, δήλωσε την επιστροφή της στη μουσική σκηνή μετά από μια παύση τεσσάρων ετών με το επερχόμενο άλμπουμ της, “Eternal Sunshine”, που θα κοσμήσει τα αυτιά μας στις 8 Μαρτίου. Τα νέα, αποκαλύφθηκαν μέσω μια σειρά από συναρπαστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άφησαν τους θαυμαστές να βουίζουν από ενθουσιασμό, παρόλο που η Grande κράτησε έξυπνα πολλές από τις λεπτομέρειες του άλμπουμ κρυφές.

Η προσδοκία κλιμακώθηκε με την κυκλοφορία του βασικού single του άλμπουμ, «Yes, And?», συνοδευόμενο από ένα εντυπωσιακό οπτικά βίντεο που αποτίει φόρο τιμής στα είδωλα της δεκαετίας του ’90, τη Madonna, την Janet Jackson και τη σεβαστή Paula Abdul. Το σκόπιμα νεύμα του βίντεο στο κλασικό «Cold Hearted» του Abdul του 1988, προκάλεσε ένα κύμα θαυμασμού, ωθώντας την ίδια τη θρυλική καλλιτέχνιδα να εκφράσει την χαρά της στα social media.

“ΟΥΑΟΥ! Το να ξυπνήσω για να δω την Ariana Grande να αποτίει φόρο τιμής στο «Cold Hearted» στο νέο της μουσικό βίντεο «Yes, And?», ήταν τέλειο!!!», αναφώνησε η Abdul. «Τι τιμή! Ποιο ήταν το αγαπημένο σας μέρος του βίντεο; Σε αγαπώ Άρη!!!»

Επίσημα ανακοινώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου, ο τίτλος του άλμπουμ του Grande, “Eternal Sunshine”, υπονοεί μια σύνδεση με την αγαπημένη ταινία του 2004 “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, με πρωταγωνιστές τον Jim Carrey και την Kate Winslet. Η Grande, αυτοαποκαλούμενη θαυμαστής της Carrey, συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον ηθοποιό στο Showtime’s Kidding, περιγράφοντας την εμπειρία ως την πιο ιδιαίτερη της ζωής.

Η καλλιτεχνική ικανότητα της Grande λάμπει καθώς αναλαμβάνει τα ηνία, συνυπογράφει και κάνει παραγωγή του «Yes, And?», δίπλα στον Max Martin και τον Ilya Salmanzadeh, τους έμπιστους συνεργάτες της από επιτυχημένα σινγκλ όπως το “Problem” και το “No Tears Left to Cry”. Πέρα από τη μουσική σφαίρα, η τραγουδίστρια επεκτείνει τους ορίζοντές της, κοσμεί την ασημένια οθόνη στο μιούζικαλ Wicked, μοιράζοντας τη σκηνή με την ταλαντούχα Cynthia Erivo.

Καθώς οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του “Eternal Sunshine”, η τελευταία μουσική προσπάθεια της Grande υπόσχεται όχι μόνο μια ηχητική απόλαυση αλλά και ένα νοσταλγικό ταξίδι μέσα από επιρροές που έχουν διαμορφώσει την εξαιρετική καριέρα της. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια μουσική οδύσσεια με την Ariana Grande καθώς αποκαλύπτει το τελευταίο της αριστούργημα, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο της ποπ κουλτούρας.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»