Η Madonna αναβιώνει το θρυλικό «Express Yourself» κατά την διάρκεια του «Celebration Tour» στη Βοστώνη

Η Madonna, η εμβληματική βασίλισσα της ποπ, μετέφερε πρόσφατα το κοινό της πίσω στο 1989 με μια μαγευτική ερμηνεία του “Express Yourself” κατά τη διάρκεια μιας στάσης στην “Celebration Tour” της. Η νοσταλγική ακουστική παράσταση έλαβε χώρα στην αρένα TD Garden στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης. προσθέτοντας μια απροσδόκητη και οικεία ανατροπή στη συνεχιζόμενη περιοδεία της για την 40η επέτειο.

Σε μια μοναδική και εγκάρδια εισαγωγή στο τραγούδι, η Madonna, κρατώντας ένα μπουκάλι μπύρα, μοιράστηκε με το πλήθος τις απόψεις της για το 2024, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη και εκτίμηση. Πίνοντας μια γουλιά και πιάνοντας την κιθάρα της, ξεκίνησε το ακουστικό ταξίδι, σηματοδοτώντας την πέμπτη πράξη της βραδιάς.

Αναγνωρίζοντας το ορόσημο τεσσάρων δεκαετιών στον κλάδο, η Madonna αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ευχαριστήσει την οικογένειά της, ιδιαίτερα τα «όμορφα, ταλαντούχα, έξυπνα και σκεπτόμενα παιδιά της» που ήταν δίπλα της σε όλη τη διάρκεια του «Celebration Tour». Μίλησε με ειλικρίνεια για το αμοιβαία ανάγκη ο ένας για τον άλλον, τονίζοντας ότι η οικογένεια υπερβαίνει τους δεσμούς αίματος και επεκτείνεται στους δεσμούς που δημιουργούμε.

Εν μέσω της στοχαστικής ομιλίας της, η Madonna εξέπληξε το κοινό με έναν στίχο από το «This Little Light of Mine», θέτοντας τη βάση για μια συναισθηματικά φορτισμένη παράσταση του «Express Yourself» με ταλέντο και μια σπάνια, ακατέργαστη ευπάθεια.

Για τους θαυμαστές που παρακολουθούσαν το «Celebration Tour», η απρογραμμάτιστη συμπερίληψη του «Express Yourself» από τη Madonna λειτούργησε ως ένα ευχάριστο και απροσδόκητο highlight, συνδυάζοντας το παρελθόν και το παρόν σε έναν αρμονικό συνδυασμό νοσταλγίας και ευγνωμοσύνης. Αυτό σηματοδότησε το ντεμπούτο του τραγουδιού στην περιοδεία, δημιουργώντας μια αξέχαστη στιγμή που είχε απήχηση τόσο σε μακροχρόνιους θιασώτες όσο και σε νέους θαυμαστές.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»