H Ariana Grande ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της single «Yes, And?»

Η Ariana Grande ανακοίνωσε επίσημα τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της τραγουδιού.

Η 30χρονη σούπερ σταρ και ηθοποιός της ποπ αποκάλυψε μέσω των social media την Κυριακή (7 Ιανουαρίου) ότι το νέο της σινγκλ «Yes, And?» θα είναι διαθέσιμο την Παρασκευή (12 Ιανουαρίου).

” Yes, And? ♡ 1.12», έγραψε η Grande στο Instagram μαζί με το εξώφυλλο του τραγουδιού, ένα θολό κοντινό πλάνο του προσώπου της.

Στα τέλη του περασμένου έτους, η σταρ των Wicked επιβεβαίωσε ότι το έβδομο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει το 2024. Μπήκε στο Instagram στις 27 Δεκεμβρίου για να μοιραστεί ένα καρουζέλ φωτογραφιών και βίντεο που δίνουν στους Arianators μια ματιά στον πρόσφατο χρόνο της στο στούντιο με τον παραγωγό Ilya Salmanzadeh. «see you next year», έγραψε στη λεζάντα της στο Instagram.

Η νικήτρια των Grammy δεν είχε μια σωστή κυκλοφορία από το Positions του 2020, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 1 στο τσαρτ άλμπουμ του Billboard 200 και δημιούργησε ένα σινγκλ Νο. 1 του τσαρτ Billboard Hot 100 με τον τίτλο του.

Η επιστροφή της Grande στη μουσική έρχεται μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα κατά το οποίο επέλεξε ανοιχτά να επικεντρωθεί στο R.E.M της. Την επιχείρηση της με προϊόντα μακιγιάζ, όπως και ο ρόλος της στις επερχόμενες ζωντανές προσαρμογές του μιούζικαλ Wicked του Μπρόντγουεϊ, στο οποίο θα υποδυθεί τη Glinda απέναντι στο Elphaba της Cynthia Erivo.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»