Ο Oliver Heldens και ο WeiBird συνεργάζονται στο νέο ηλεκτρονικό κομμάτι «Out of Love»

Ο διάσημος ηλεκτρονικός μαέστρος Oliver Heldens και o Mandopop WeiBird ενώνουν τις μουσικές τους ικανότητες σε μια συναρπαστική συνεργασία με τίτλο “Out of Love”, τώρα διαθέσιμη στο Liquid State/Sony Music.

Αντλώντας έμπνευση από ένα κορυφαίο κλασικό της δεκαετίας του 1980, το “Out of Love” γίνεται μια ουσιαστική ακουστική εμπειρία για τους αφοσιωμένους θαυμαστές του Heldens, σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή καθώς ο βραβευμένος με Χρυσή Μελωδία καλλιτέχνης WeiBird κοσμεί για πρώτη φορά το ηλεκτρονικό βασίλειο. Το κομμάτι, αν και διακοσμημένο με μελαγχολικό τόνο, προσκαλεί τους ακροατές στην πίστα για να απελευθερώσουν τα συναισθήματά τους, χάρη στο ξεχωριστό στυλ του οίκου και της ντίσκο του Heldens, ενώ η βραβευμένη φωνητική σειρά του WeiBird βρίσκεται στο επίκεντρο, προσφέροντας ένα ηχητικό θέαμα.

Την εναρκτήρια εβδομάδα κυκλοφορίας, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα επίσημο μουσικό βίντεο, στο οποίο θα συμμετέχουν και οι δυο τους και θα υφαίνουν μια αφήγηση που διασχίζει διαφορετικές δεκαετίες – από τη δεκαετία του ’80 έως τη δεκαετία του ’00 και τη σύγχρονη εποχή μας. Αυτό το οπτικό αριστούργημα απεικονίζει τη διαρκή φύση της αγάπης σε διάφορες χρονικές περιόδους.

Και οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζονται να παρουσιάσουν αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία στις επερχόμενες εμφανίσεις τους. Ο Heldens ξεκινά μια περιοδεία στην Ασία, με στάσεις στο Χονγκ Κονγκ, την Κουάλα Λουμπούρ, την Τζακάρτα, το Χο Τσι Μινχ, την Μπανγκόκ και άλλα. Παράλληλα, ο WeiBird, φρέσκος ​​από δύο σόου στην Ταϊπέι, ετοιμάζεται για μια περιοδεία στην ηπειρωτική Κίνα.

Αυτή η παγκόσμια συνεργασία αποτελεί μνημειώδες ορόσημο και για τους δύο καλλιτέχνες, ξεπερνώντας τα δημιουργικά τους όρια και αποδεικνύοντας ότι η μουσική ξεπερνά όλα τα σύνορα. Το “Out of Love” όχι μόνο αντιπροσωπεύει τη συναισθηματική συνέπεια μιας διαλυμένης σχέσης, αλλά υποδηλώνει επίσης την ενοποιητική δύναμη της μουσικής σε διαφορετικούς πολιτισμούς και είδη.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»