Η Nicole Scherzinger θα κάνει το ντεμπούτο της στο Broadway στο μιούζικαλ «Sunset Boulevard»

Η Nicole Scherzinger είναι και πάλι έτοιμη για το κοντινό της πλάνο. Η Masked Singer θα παίξει ξανά τον ομώνυμο ρόλο της ως Norma Desmond σε μια επερχόμενη παραγωγή στο Broadway του μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber’s Sunset Boulevard.

Τα νέα για τη νέα παραγωγή του σκηνοθέτη Jamie Lloyd στο επιτυχημένο σόου του Λονδίνου – με βιβλίο και στίχους των Don Black και Christopher Hampton- ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (4 Ιανουαρίου). Μαζί με τη Scherzinger στο Broadway θα είναι οι συμπρωταγωνιστές της στο Λονδίνο, Tom Francis (ως Joe Gillis) και Grace Hodgett-Young (ως Betty Schaefer), καθώς και ο βραβευμένος με Olivier David Thaxton (ως Max Von Mayerling).

Το μιούζικαλ, βασισμένο στην ομώνυμη μαύρη κωμωδία του 1950 του Billy Wilder, αφηγείται την ιστορία της ξεθωριασμένης σταρ της βωβής οθόνης Desmond, η οποία περνά τις μέρες της σε μια ερημική έπαυλη στο Λος Άντζελες καθώς ονειρεύεται να επιστρέψει στον κινηματογράφο αφού συναντά τη νεαρή σεναριογράφο Gillis.

Το μιούζικαλ άνοιξε για πρώτη φορά στο West End του Λονδίνου το 1993 και έχει παίξει στο Broadway αρκετές φορές με έναν γαλαξία από αστέρια της σκηνής και της οθόνης που κατοικούν στον τίτλο του ρόλου που μασάει σκηνικά όλα αυτά τα χρόνια, όπως οι Patti LuPone, Glenn Close, Diahann Carroll και το 2023 , πρώην μέλος των Pussycat Dolls Scherzinger στην τρίτη αναβίωση του σόου στο West End. Η Scherzinger ήταν υποψήφια για το βραβείο Olivier για τον καλύτερο δεύτερο γυναικείο ρόλο για τον ρόλο της σε μια παραγωγή West End του Lloyd Webber’s Cats το 2015.

Οι ημερομηνίες παραγωγής, το θέατρο και το πρόσθετο casting για την παραγωγή του 2024 στο Broadway Sunset Boulevard δεν είχαν ακόμη ανακοινωθεί.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»