Η Katy Perry θα κυκλοφορήσει το “πιο προσωπικό” άλμπουμ το 2024, παράλληλα με μια παγκόσμια περιοδεία

Η Katy Perry φέρεται να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ το 2024 και λέγεται ότι σχεδιάζει και μια παγκόσμια περιοδεία. Η ποπ σταρ δεν έχει κυκλοφορήσει ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ από το «Smile» του 2020 και φιλοξενεί την κατοικία της στο «Play» στο Λας Βέγκας από το 2021. Αλλά κάποιος κοντά στον Perry ενημέρωσε την εφημερίδα The Sun (μέσω των Music News) ότι το 2024 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για την τραγουδίστρια και ότι πρόσφατα γράφει την «πιο προσωπική» της μουσική μέχρι στιγμής.

«Η Katy εργάζεται στο πιο προσωπικό της άλμπουμ τα τελευταία δύο χρόνια», είπε η πηγή. «Το έκανε με τους δικούς της όρους και είναι πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει προηγουμένως».

Μιλώντας για τα σχέδια για μια παγκόσμια περιοδεία, η πηγή συνέχισε: «Αλλά μετά από τόσο καιρό στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, νιώθει έτοιμη να κάνει ξανά περιοδεία. Η ζήτηση είναι εκεί γιατί έχει τόσες πολλές επιτυχίες, οπότε το να πάει το άλμπουμ της σε περιοδεία είναι βέβαιο ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία».

«Η περιοδεία πρόκειται να ξεκινήσει προς τα τέλη του 2024, αλλά αυτό είναι ακόμα υπό επεξεργασία». Η Perry ανακοίνωσε για πρώτη φορά το νέο της άλμπουμ τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια μιας από τις συναυλίες της στο Vegas στο Resorts World Theatre. Αυτή η σειρά παραστάσεων ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο.

Μιλώντας από τη σκηνή, είπε, «Αν δεν μπορείς να με αγαπήσεις στην εποχή του «Witness» ή του «Smile», τότε δεν μπορείς να με αγαπήσεις στην εποχή μου στο KP6», αναφερόμενη στις σχετικά χλιαρές δεξιώσεις που έκανε τα δύο τελευταία στούντιο της έχουν λάβει αρχεία. Την ίδια περίοδο, η Perry αποκάλυψε ότι «έγραφε πολύ νέα μουσική».

«Έχω γράψει πολλά από έναν τόπο αγάπης γιατί το νιώθω τόσο πολύ – τόση αγάπη άνευ όρων, αυτή η αγάπη που ποτέ δεν ήξερες ότι υπήρχε», συνέχισε, αναφερόμενη στη μικρή της κόρη Daizy.

«Πάντα γράφω, αλλά νομίζω ότι αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για μένα είναι να γιορτάζω τον κόσμο που πρέπει να χτίσω με όλα αυτά τα υπέροχα τραγούδια και να είμαι υπεύθυνη για μια ζωή για την τρίχρονη κόρη μου.”

H Perry πρόσθεσε: «Θα επιστρέψω, αλλά επιτρέψτε μου να το κάνω σωστά». Τον Σεπτέμβριο, η pop star πούλησε τα δικαιώματα της μουσικής της για 225 εκατομμύρια δολάρια (£180 εκατομμύρια). Καλύπτει τα κύρια έσοδα από δικαιώματα και τα δικαιώματα έκδοσης για πέντε από τα άλμπουμ που κυκλοφόρησε μεταξύ του 2008 και του 2020, συμπεριλαμβανομένων των “One of the Boys” (2008), “Teenage Dream” (2010), “PRISM” (2013), “Witness”. ” (2017) και “Smile”.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»