Ο Jax Jones κυκλοφόρησε το νέο του single «Forever» σε συνεργασία με τον Robbie

O αξεπέραστος Jax Jones, υποψήφιος για GRAMMY, DJ και παραγωγός, γίνεται και πάλι πρωτοσέλιδο με το τελευταίο του αριστούργημα που κυκλοφόρησε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου με τίτλο “Forever”, σε συνεργασία με τον Robbie G. Ετοιμαστείτε για μια μουσική εμπειρία που ξεπερνά τα όρια, εκτοξεύοντάς σας σε ένα βασίλειο ασυγκράτητης ευφορίας.

Ο Jax Jones σχολιάζει: «Μερικές φορές βρίσκομαι καλλιτεχνικά σε ένα δύσκολο αδιέξοδο, αλλά το να το ξεπεράσω συχνά οδηγεί στη δημιουργία κάτι ξεχωριστού. Ο Robbie G με εμπνέει πολύ γιατί δουλεύει για πάντα τη μουσική του και έχει απίστευτο μαχητικό πνεύμα».

Ενσαρκώνοντας το πνεύμα του ασυγκράτητου εορτασμού, το “Forever” ακολουθεί τις επιτυχίες του Jax Jones, συμπεριλαμβανομένου του ύμνου “Won’t Forget You” με την Ina Wroldsen, μια συνεργασία που έλαβε ένα remix από το Blackout Crew με έδρα το Μπόλτον και εγκωμιάστηκε ως η «μεγάλη αναγέννηση του βρετανικού ντόνκ». Το κομμάτι έφτασε στο #24 στο επίσημο chart του Ηνωμένου Βασιλείου και ξεπέρασε τις 6 εκατομμύρια προβολές μόνο στο TikTok.

Από το ξέφρενο «Need You Now» μέχρι το ενδοσκοπικό «Me & My Guitar» με το αστέρι των Afrobeats Fireboy DML, όπου ο Jones τραγουδά για πρώτη φορά, και την αδυσώπητη ενέργεια του «Whistle» με τον Calum Scott, που κυριάρχησε στο chart για 21 εβδομάδες με πάνω από 15 εκατομμύρια ροές μόνο στο Spotify – ο Jax Jones όρισε αναμφισβήτητα τους κανόνες στα τσαρτ πωλήσεων και airplay του 2023.

Αυτή η εκρηκτική χρονιά του 2023 είδε τον Jax Jones να παίζει για το BBC Radio 1 Live Lounge, το Capital’s Jingle Bell Ball, το Kiss Haunted House Party, το Hits Radio Live και διάφορες διεθνείς εκπομπές στην Ίμπιζα και σε όλο τον κόσμο.  Μέσα από beats και μελωδίες, ο Jax Jones συνεχίζει να ενισχύει τη θέση του ως ηγέτης στη μουσική βιομηχανία. Με μια καριέρα με 8 Top 10 σινγκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, 8 Platinum single στο Ηνωμένο Βασίλειο και 10 δισεκατομμύρια streams, ο Jax Jones παραμένει ένα ισχυρό όνομα στην electropop και ένα σύμβολο της σύγχρονης βρετανικής μουσικής.

Ο Jax Jones είναι ο δεύτερος καλλιτέχνης χορού στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τον Calvin Harris, που επαινείται από τον Hypebeast ως «ένας πολυδύναμος μουσικός» και αναγνωρισμένος από το Rolling Stone UK ως «ο Βρετανός υπερπαραγωγός χορού σε μια αποστολή να σπάσει τα εμπόδια».

O Jax Jones συνεργάζεται όχι μόνο με θρύλους όπως η Whitney Houston, ο Ed Sheeran, η Diana Ross και ο Mark Ronson, αλλά επίσης τρέφει το μέλλον της μουσικής με την εταιρεία του WUGD.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»