Στην Κολομβία έστησαν άγαλμα 6 μέτρων της Shakira

H Shakira τιμήθηκε με άγαλμα 6 μέτρων στην πατρίδα της, την Κολομβία.

Την ιδιαίτερη τιμή που της έγινε στην πόλη Barranquilla μοιράστηκε η ίδια η Λατίνα τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο καλλιτέχνης Yino Márques δημιούργησε το άγαλμα για να απεικονίσει τη δημοφιλή χορευτική κίνηση της Shakira από το μουσικό βίντεο του 2005 “Hips Don’t Lie”.

Το χάλκινο έργο τέχνης αποτυπώνει τη διαβόητη χορευτική πόζα της από το μουσικό βίντεο του 2005, “Hips Don’t Lie”. Η Shakira απεικονίζεται φορώντας ένα καφέ σουτιέν και μια αέρινη φούστα, με τα χαρακτηριστικά της να ρέουν ενώ χορεύει.

Η 46χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες των γονιών της, William Mebarak Chadid και Nidia Ripoll Torrado, να χαμογελούν μπροστά στο πανύψηλο άγαλμα. Έγραψε στη λεζάντα, «Με κάνει χαρούμενη που το μοιράζομαι με τους γονείς μου, ειδικά με τη μητέρα μου στα γενέθλιά της».

Στη συνέχεια, μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες από τη στιγμή που παρέλαβε την αφιέρωση, συμπεριλαμβανομένων στιγμιότυπων με την οικογένειά της και τον δήμαρχο της περιοχής

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»