Ο Jimin των BTS ανακοινώνει το νέο single «Closer Than This»

Ο Jimin έχει ένα δώρο για τους θαυμαστές τις τελευταίες μέρες του 2023. Η εταιρεία διαχείρισης του τραγουδιστή BigHit Music ανακοίνωσε την Τετάρτη (20 Δεκεμβρίου) ότι το μέλος των BTS θα κυκλοφορήσει ένα νέο σόλο single με τίτλο «Closer Than This», που θα φτάσει κάτω από τα δέντρα του ARMY με τον καιρό να αποταμιεύσω πριν από τα Χριστούγεννα.

Μοιράζοντας τα νέα στο Weverse, το BigHit έγραψε ότι η εταιρεία «είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει την κυκλοφορία του ψηφιακού σινγκλ του μέλους του BTS Jimin, «Closer Than This», που θα κυκλοφορήσει στις 2 μ.μ. KST την Παρασκευή, που σημαίνει μεσάνυχτα ET στις 22 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νεότερο πρότζεκτ του 28χρονου αστέρα της K-pop είναι «ένα εγκάρδιο τραγούδι θαυμαστών που συμπυκνώνει τα γνήσια συναισθήματα του Jimin για τον ARMY».

«Καθώς πλησιάζουμε στις τελευταίες μέρες του 2023, ελπίζουμε ότι το «Closer Than This», με τους στίχους του που μεταφέρουν την αγάπη και τη στοργή του Jimin για τους θαυμαστές του, θα σας φέρει ελπίδα και ζεστασιά», κατέληξε το BigHit.

Η ανακοίνωση του τραγουδιού έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου επιβεβαιώθηκε ότι ο Jimin και τρεις από τους συμπαίκτες του στο συγκρότημα — V, Jung Kook και RM — είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία να καταταγούν στον στρατό της Νότιας Κορέας και έκτοτε άρχισαν να υπηρετούν. Οι Jin, Suga και J-Hope είχαν ήδη ξεκινήσει την υπηρεσία τους όλοι οι αρτιμελείς άνδρες είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν περίπου δύο χρόνια υπηρεσίας από τη νομοθεσία της Νότιας Κορέας.

Φέτος, ο Jimin άφησε το EP Face του, το οποίο έφτασε στο Νο. 2 του Billboard 200. Ένα από τα σινγκλ του έργου, το “Like Crazy”, βρέθηκε στην κορυφή του Billboard Hot 100 τον Απρίλιο, και έγινε το πρώτο Νο. 1 του τραγουδιστή στο chart ως σολίστ.

Τον περασμένο μήνα, ο Jimin ήταν κορυφαίος υποψήφιος με οκτώ νεύματα στα φετινά βραβεία MAMA, όπου στέφθηκε καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης. «Λάβαμε τόσα πολλά πολύτιμα βραβεία », έγραψε στους θαυμαστές αργότερα στο Weverse. «Ευχαριστούμε πολύ όλους τους ARMY που πάντα μας στηρίζουν και μας αγαπούν. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας δείξουμε καλύτερη μουσική και παραστάσεις. Σας ευχαριστώ και πάλι και σας αγαπώ».

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»