Οι Måneskin ερμήνευσαν το «Don’t Look Back In Anger» των Oasis σε μια από τις τελευταίες τους παραστάσεις για την περιοδεία «Rush!» στο Manchester

Οι Måneskin τίμησαν το τέλος της περιοδείας τους στο «Rush!» στο Manchester, αποτίοντας φόρο τιμής στους Oasis με μια διασκευή του «Don’t Look Back In Anger».

Στο σόου, ο frontman Damiano David και ο κιθαρίστας Thomas Raggi ανέβηκαν στο b-stage, οπλισμένοι με μια ακουστική κιθάρα, καθώς ο David μίλησε για την αγάπη του για τους μουσικούς της πόλης. «Αυτή η πόλη γέννησε πολλούς πολύ, πολύ καλούς καλλιτέχνες», είπε, με ένα βρυχηθμό χειροκροτήματος. «Αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο που είναι πολύ ωραίο. Είμαστε σίγουροι ότι αν μια μέρα δουν αυτό το εξώφυλλο, θα σκεφτούν ότι είναι σκουπίδια».

Στη συνέχεια, ο Raggi άρχισε να παίζει τις εναρκτήριες συγχορδίες του τραγουδιού, καθώς το πλήθος ξέσπασε από ζητωκραυγές. Καθώς έπαιζαν το ρεφρέν του τραγουδιού, το κοινό κρατούσε ψηλά τα φώτα του τηλεφώνου του καθώς τραγουδούσαν με ενθουσιασμό.

Το σόου των Måneskin στο AO Arena του Manchester σηματοδοτεί την τελευταία ημερομηνία της παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος για την υποστήριξη του τρίτου ολοκληρωμένου άλμπουμ τους, «Rush!». Το ιταλικό κουαρτέτο έπαιξε συνολικά 30 παραστάσεις, στα οποία εμφανίστηκαν σε πέντε ηπείρους, ξεκινώντας από το Ανόβερο της Γερμανίας τον Σεπτέμβριο, μέσω πόλεων της Βόρειας Αμερικής όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Λος Άντζελες, χώρες της Νότιας Αμερικής, όπως η Βραζιλία και η Αργεντινή, η Αυστραλία και Ασία, πριν ολοκληρωθεί στο Manchester.

Το «Rush!» έλαβε τρία αστέρια από το NME, με τον Thomas Smith να το χαιρετίζει ως απόδειξη της επιμονής και του ταλέντου του συγκροτήματος. “Το “RUSH!”, το τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος, είναι μια στιγμιότυπο του τρόπου με τον οποίο κατέκτησαν τον σνομπισμό και έγιναν μια βόλτα στην οποία όλοι, από τους θεατές έως τις πιο απαίσιες φιγούρες, ήθελαν μια θέση τους τελευταίους 18 μήνες.” έγραψε ο Smith.

«Το να έχεις πλοηγηθεί σε μια τέτοια περίοδο ανεμοστρόβιλου και να φτάσεις εδώ, όχι μόνο σε ένα κομμάτι, αλλά ευημερώντας, είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα».

Πρόσφατα, οι Måneskin κέρδισε το Best Rock Act και το Best Italian Act στα MTV EMA, αφού προτάθηκε σε τέσσερις κατηγορίες.

Το ροκ συγκρότημα κέρδισε για πρώτη φορά τη φήμη ως νικητής του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision του 2021 με το «Zitti E Buoni». Η νίκη τους περιπλέχθηκε αργότερα από τους ισχυρισμούς ότι ο David είχε πιαστεί να ρουφάει κοκαΐνη από ένα τραπέζι στα παρασκήνια του διαγωνισμού, ωθώντας τον frontman να κάνει εθελοντικό τεστ ναρκωτικών, το οποίο πέρασε.

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, το ιταλικό συγκρότημα μίλησε στο NME για την αυξανόμενη επιτυχία τους και το «Rush!». Σε εκείνη τη συνέντευξη, η μπασίστα Victoria De Angelis μίλησε για την επιρροή των Radiohead στο τρίτο άλμπουμ τους που δεν είχε κυκλοφορήσει τότε, δηλώνοντας: «Είναι μια νέα πλευρά για το νέο μας κοινό, αλλά πάντα παίζουμε μπαλάντες. Αυτό ήταν πάντα ένα μεγάλο μέρος της μουσικής μας, οπότε με αυτό προσπαθήσαμε να πειραματιστούμε λίγο περισσότερο με τον ήχο. Ακούσαμε πολλούς Radiohead όπου δουλεύουν πολύ με πετάλια».

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»