Ο Ryan Reynolds και ο Rob McElhenney αναδημιουργούν κομμάτια των «Wham!»

Ο Ryan Reynolds και ο Rob McElhenney επαναφέρουν τα μαλλιά της δεκαετίας του ’80 αυτές τις γιορτές.  Οι μακροχρόνιοι φίλοι και επιχειρηματικοί συνεργάτες, που είναι ιδιοκτήτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου Wrexham A.F.C. μαζί, αναδημιούργησαν δύο από τα πιο εμβληματικά κομμάτια, των Wham! τη Δευτέρα (18 Δεκεμβρίου), στα οποία οι Reynolds και McElhenney είναι ντυμένοι ως George Michael και Andrew Ridgeley, αντίστοιχα.

«WREXHAM», ο ηθοποιός It’s Always Sunny in Philadelphia έγραψε εύστοχα τη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram, στην οποία το δίδυμο αναδημιουργεί την ασπρόμαυρη φωτογραφία εξωφύλλου για το επιτυχημένο κομμάτι των Wham το 1986, «Last Christmas», ακριβώς στην ώρα των γιορτών. Η δεύτερη διαφάνεια είναι μια αναδημιουργία του κόκκινου και δερμάτινου εξωφύλλου του άλμπουμ Fantastic από το 1983.

Το αφιέρωμα έρχεται λιγότερο από μια εβδομάδα πριν από την έβδομη επέτειο του απροσδόκητου θανάτου του Michael σε ηλικία 53 ετών, στις 25 Δεκεμβρίου 2016. Ο Michael πέθανε στο σπίτι του στην κομητεία Oxfordshire και ενώ η αρχική νεκροψία δεν κατάφερε να προσδιορίσει την αιτία του θανάτου του, ένας ανώτερος ιατροδικαστής του Oxfordshire είπε το 2017 ότι μια νεκροψία διαπίστωσε ότι ο τραγουδιστής πέθανε από «διατατική μυοκαρδιοπάθεια με μυοκαρδίτιδα και λιπώδες ήπαρ». Η διατατική μυοκαρδιοπάθεια είναι μια κατάσταση κατά την οποία η ικανότητα της καρδιάς να αντλεί αίμα είναι περιορισμένη, ενώ η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονή του καρδιακού μυός.

Το “Last Christmas” συνεχίζει να μένει ως ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια των εορτών, καθώς βρίσκεται στο Νο. 4 στο Billboard Hot 100 songs chart με ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου 2023. Κατατάσσεται επίσης στο Νο. 4 στον πίνακα των 100 για τις διακοπές

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»