Κυκλοφόρησε το τρέιλερ «BLACKPINK: A VR Encore» που δείχνει εικονικά την παγκόσμια περιοδεία των BLACKPINK – Born Pink

Οι BLACKPINK βρίσκονται στη περιοχή σας — αυτή τη φορά στην εικονική πραγματικότητα.

Ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο BLACKPINK: A VR Encore έφτασε την Τρίτη (19 Δεκεμβρίου), εκτοξεύοντας τους θαυμαστές ακριβώς στην καρδιά της Σεούλ, Νότια Κορέα, βλέποντας από πρώτο χέρι, με μια εικονική ματιά το BLACKPINK World Tour [Born Pink].

Η ειδική VR συναυλία διάρκειας 70 λεπτών θα περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή τραγούδια επιτυχίας του γκρουπ κοριτσιών από την Παγκόσμια Περιοδεία BLACKPINK [Born Pink], συμπεριλαμβανομένων των “Shut Down”, “Pink Venom”, “How You Like That” και πολλά άλλα.

«Η μαγνητοσκόπηση της VR συναυλίας μας στην καρδιά της Σεούλ έχει προσθέσει ένα επιπλέον στρώμα μαγείας σε αυτό το έργο. Από εκεί ξεκίνησαν όλα για εμάς και το να μπορούμε να μοιραστούμε αυτή τη μοναδική εμπειρία με τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο είναι απίστευτα ξεχωριστό», δήλωσαν οι BLACKPINK σε μια δήλωση τύπου. «Είναι υπέροχο να καταρρίπτεις τα γεωγραφικά εμπόδια με τους The Diamond Bros και το Meta, επαναφέροντας το «BLACKPINK World Tour [Born Pink]» κατευθείαν στις οθόνες σας». Το BLACKPINK: Ένα VR Encore θα κάνει πρεμιέρα δωρεάν την Τρίτη (26 Δεκεμβρίου) στις 5 μ.μ. PT στο Meta Horizon Worlds.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»