Η Gayle δηλώνει ότι το να ερμηνεύσει στο ξεκίνημα της συναυλίας της Taylor Swift ήταν «το πιο εκπληκτικό πράγμα που της συνέβη»

Στα τέλη του περασμένου έτους, η 19χρονη σταρ ακύρωσε την περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική για να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία. Σε μια νέα συνέντευξη στο NBC News Now, η Gayle μοιράστηκε πώς η «εκφοβιστική» εμπειρία οδήγησε τελικά σε κάτι καλύτερο – το άνοιγμα για την Taylor Swift σε επιλεγμένες ημερομηνίες της πρωτοποριακής περιοδείας της Eras. «Αν είχα πάει στην περιοδεία, δεν θα μπορούσα να συναντήσω την Taylor και να της ανοιχτώ», είπε. «Έτσι το βλέπω κάπως σαν μια άσχημη ευλογία. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα να κοιτάξω τον εαυτό μου και να καταλάβω ότι η φροντίδα του εαυτού σου μπορεί να λειτουργήσει για σένα μακροπρόθεσμα».

Σκέφτηκε επίσης την πρώτη συνάντηση με τη Swift, αστειεύοντας για το πόσο νευρική ήταν εκείνη τη στιγμή. Μου έλεγε: «Τι θα κάνεις του χρόνου;» Ήμουν τόσο νευρική. Είπα, «Ναι, θα κάνω μουσική την επόμενη χρονιά.» Και μου είπε, «Εντάξει, θα κάνεις και περιοδεία;» και έλεγα, «Ναι, κάνω περιοδεία.» Και μετά απλά κάναμε την περιοδεία.

Παρά την αρχική της αλληλεπίδραση με την σούπερ σταρ του «Anti-Hero», η τραγουδίστρια του «ABCDEFU» είπε ότι η περιοδεία των Eras ήταν μια «απίστευτη» εμπειρία. «Ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα σε ολόκληρο τον κόσμο». «Είναι σαν να έχεις ένα καλοκαίρι που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Η σκηνή της Taylor είναι σχεδόν όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και είναι τρελό που βρισκόμουν σε αυτή τη σκηνή. Μπορώ να φτάσω μόνο στη μέση του διαμαντιού. Αλλά την τελευταία παράσταση, έλεγα ότι θα το κάνω. Και μου πήρε πέντε λεπτά για να τρέξω σε όλη τη σκηνή».

Δείτε την πλήρη συνέντευξη της  Gayle στο NBC News εδω: https://www.nbcnews.com/now/video/grammy-nominated-artist-gayle-speaks-on-mental-health-struggles-200630853588

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»