Έφτασε το 8ο κέρινο ομοίωμα Madame Tussauds του Harry Styles

Ο Harry Styles θα συνεχίσει να γερνάει με τον καιρό, αλλά το νέο του κέρινο ομοίωμα θα παραμείνει το ίδιο όπως ήταν για πάντα.

Η τοποθεσία του Madame Tussauds στο Ορλάντο της Φλόριντα, αποκάλυψε το ομοίωμα του 29χρονου ποπ σταρ τη Δευτέρα (18 Δεκεμβρίου), με το αντίγραφο σε φυσικό μέγεθος που περιλαμβάνει λεπτομερείς αντιγραφές όλων, από τις σκούρες μπούκλες και τις φακίδες του Styles μέχρι τα τατουάζ.

Το Wax Harry έχει ένα αντίγραφο του κρεμ σακακιού, του καφέ παντελονιού και του αστραφτερού τοπ που φορούσε ο Real Harry στα Grammys του 2023, όπου ο πρώην σταρ του boyband πήρε το άλμπουμ της χρονιάς για το άλμπουμ του 2022, το Harry’s House.

«Ο Harry Styles είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και διάσημους καλλιτέχνες στον κόσμο, επομένως είναι σωστό οι θαυμαστές στο Ορλάντο να έχουν τώρα την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και προσωπικά τη νέα του κέρινη φιγούρα», δήλωσε ο Paul Gould, γενικός διευθυντής του Madame Tussauds Orlando, σε δήλωση. «Έχουμε την τιμή να καλωσορίσουμε τους θαυμαστές του Χάρι και τους θαυμαστές της μουσικής που έρχονται να τραγουδήσουν και να χορέψουν με τη φιγούρα του στο αξιοθέατο μας».

Η άποψη του Madame Tussauds Orlando για τον τραγουδιστή του “Late Night Talking” απέχει πολύ από το πρώτο κέρινο ομοίωμα του Styles. Νωρίτερα φέτος, επτά κέρινες εκδοχές του παρουσιάστηκαν στα μουσεία της Madame Tussauds σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Χόλιγουντ, Άμστερνταμ, Βερολίνο, Σιγκαπούρη και Σίδνεϊ. Πριν από αυτό, η ομοίωσή του είχε ενσωματωθεί σε μια δόση στο Madame Tussauds του Λονδίνου μαζί με τους συναδέλφους του στους One Direction, Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson και Liam Payne – που έγινε δημοφιλής τόπος πένθους για τους Directioners μετά την αποχώρηση του Malik από το boy band το 2015.

Δείτε φωτογραφίες της νέας φιγούρας του Harry Styles, τώρα διαθέσιμη για επίσκεψη στο Madame Tussauds Orlando, παρακάτω:

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»