H Lorde φαίνεται ότι ετοιμάζει νέα μουσική συμφώνα με μια ανάρτηση της στο Instagram

H Lorde φάνηκε ότι ετοιμάζει νέα μουσική συμφώνα με μια κρυπτική ανάρτηση στο Instagram το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά έχει ήδη πει στους θαυμαστές ότι μπορεί να περιμένουν λίγο.

Η Νεοζηλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ακουστικά στο Instagram αργά την Κυριακή (17 Δεκεμβρίου) με τη λεζάντα: «Ακούω τον εαυτό μου».

Οι θαυμαστές άρχισαν γρήγορα να εικάζουν αν υπήρχε νέα μουσική στον ορίζοντα για τον τραγουδιστή του «Solar Power». Ωστόσο, η καλλιτέχνιδα σχολίασε λεπτομερώς σε μια σελίδα θαυμαστών που είχε προβλέψει ότι το τέταρτο άλμπουμ της Lorde θα μπορούσε να είναι καθ’ οδόν, η οποία σημείωσε επίσης ότι είχε αρχειοθετήσει το εξώφυλλο «Solar Power» στη ροή της και άλλαξε την εικόνα του προφίλ της.

«Δεν είμαστε πολύ κοντά σας παιδιά… Απλώς έχω τόσο μεγάλη δημοσιότητα για να σας ενημερώσω», έγραψε η Lorde, το πραγματικό όνομα Ella Yelich-O’Connor. «Ξεκινήστε τον ενθουσιασμό σας σε χαμηλή φωτιά και αφήστε τον να σιγοβράσει απαλά, χτίζουμε αντοχές για αυτό το κεφάλαιο».

 

 

Η νέα ανάρτηση έρχεται αφότου η Lorde ανακοίνωσε για άλλη μια φορά νέο υλικό το καλοκαίρι, αφού έκανε την επιστροφή της στη σκηνή. Μοιράζοντας μια σπάνια ανάρτηση στο Instagram τον Αύγουστο, η τραγουδίστρια έγραψε: «Αυτές οι στιγμές είναι όμορφες και με φρικάρουν και υπάρχουν τόσα πολλά να σας πω».

«Όχι, αυτό δεν είναι η αρχή για τίποτα εκεί έξω, απλά θέλω να ξέρετε ότι ανάβει ένα φως μέσα μου… θα σας το δείξω σύντομα.

Πιο πρόσφατα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Lorde σκέφτηκε το ντεμπούτο της άλμπουμ «Pure Heroine», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια.

Σε ένα ταχυδρομείο σε ενημερωτικό δελτίο, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός περιέγραψε το «Pure Heroine» ως ένα «γλυκό άλμπουμ» και ότι τρέφει «βαθύ σεβασμό για το όραμα της μικρής που το κάνει».

Πριν από αυτό, η Lorde μίλησε για το πώς αυτή τη στιγμή «ζούσε με ραγίσματα» σε μια συγκινητική επιστολή προς τους θαυμαστές της.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»