Ο Armin van Buuren αποκαλύπτει το ένατο στούντιο άλμπουμ «Breathe In»

Ο διάσημος DJ και παραγωγός Armin van Buuren πρόκειται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο ένατο στούντιο άλμπουμ του, με τίτλο “Breathe In”. Αυτή η ανακοίνωση ακολουθεί μια επιτυχημένη χρονιά, που σημαδεύτηκε από την κυκλοφορία του άλμπουμ του Feel Again.

Κατασκευασμένο πάνω από δύο χρόνια μετά την πανδημία, το «Breathe In» αντλεί έμπνευση από τη χαρά της επιστροφής στις πίστες χορού. Βασιζόμενο στην αφήγηση που ξεκίνησε από το «Feel Again», το οποίο εξερεύνησε το προσωπικό ταξίδι επανασύνδεσης του Armin με τη μουσική, το «Breathe In» εστιάζει στη βαθιά σύνδεση που μοιράζεται με τους θαυμαστές του. Αγκαλιάζοντας έναν πιο θετικό ήχο και υψηλότερο BPM, το “Breathe In” στοχεύει να αναδείξει την ενοποιητική δύναμη της μουσικής.

Ενθαρρύνοντας τους ακροατές να γιορτάσουν τη ζωή, να βρουν το φως στους άλλους και να επανασυνδεθούν στις πίστες χορού, το άλμπουμ είναι μια απόδειξη για τις ανυψωτικές δυνατότητες της μουσικής. Έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στο Armada Music στις 12 Ιανουαρίου 2024, μπορείτε να το αποθηκεύσετε εκ των προτέρων κάνοντας κλικ εδώ. Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις για αυτό το μουσικό ταξίδι!

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»