Η Doja Cat ισχυρίζεται ότι «δεν μισεί τους θαυμαστές της»: «Δεν χρειάζεται να εξηγήσω την αίσθηση του χιούμορ μου»

Η Doja Cat θα ήθελε να διευκρινίσει μερικές υποθέσεις σχετικά με τη σχέση της με τους θαυμαστές της.

Η ράπερ του «Agora Hills» κάθισε με τον Ebro για μια οικεία συνέντευξη στην Apple Music, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (14 Δεκεμβρίου), η οποία εμβαθύνει σε ισχυρισμούς ότι περιφρονεί τους αφοσιωμένους υποστηρικτές της.

«Ένα πράγμα που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι: Δεν θα δείτε ποτέ ένα άμεσο απόσπασμά μου να πω ότι μισώ τους θαυμαστές μου. Οχι μία φορά. Αλλά είναι ένα πραγματικά μεγάλο λάθος που αναφέρεται. Όλοι λένε ότι μισώ τους θαυμαστές μου. Δεν το είπα ποτέ αυτό, αλλά μου αρέσει να παίζω με αυτό ως αστείο», εξήγησε.

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι που το παίρνουν, το παίρνουν. Και είμαι καλά με αυτό. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω την αίσθηση του χιούμορ μου και να εξηγήσω την κωμωδία σε κανέναν. Αν οι άνθρωποι δεν βλέπουν το αστείο, τότε απλώς δεν βλέπουν το αστείο και δεν είναι δική μου ευθύνη να τους δώσω να το καταλάβουν».

Η Doja που μισούσε τους θαυμαστές της έγινε θέμα συζήτησης τον Ιούλιο, όταν επέκρινε τους θαυμαστές της στο Threads επειδή μετάφρασαν το όνομα της Doja Cat σε “Kittenz”, το φανατικό της όνομα, λέγοντας: “Αν αποκαλείτε τον εαυτό σας “Γατάκι” ή — το «Kittenz» σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τα το τηλέφωνα σας και να βρείτε δουλειά και να βοηθήσετε τους γονείς σας στο σπίτι». Η Meta επιβεβαίωσε στο Billboard ότι έχασε 237.758 ακολούθους εκείνο το Σαββατοκύριακο, λόγω της ανάρτησής της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Doja εξέτασε επίσης ισχυρισμούς για τα βίντεο της που περιέχουν σατανικές εικόνες, ιδιαίτερα στο βίντεό της για το “Paint the Town Red”. Αναφερόμενη στον χορό της πάνω από τον πράσινο καλικάντζαρο του βίντεο, η βραβευμένη με Grammy εξήγησε: «Ήταν ένας πίνακας που ζωγράφισα. Η ζωγραφιά μου δεν είναι ένα όπλο. Δεν είναι προσβλητικό. Είναι απλώς ένας πράσινος καλικάντζαρος τέρας. … Αυτό ήταν ένα πραγματικά μεγάλο κομμάτι για μένα. Ήταν μια από τις πιο περήφανες στιγμές μου ποτέ, και οι άνθρωποι το έγραφαν ως σατανισμός, και είναι κυριολεκτικά ένας μικρός πράσινος τύπος με κέρατα και στέκομαι στο κεφάλι του! Πού είναι το κακό;»

Τελικά, η Doja γνωρίζει ότι το να ευχαριστεί τους θαυμαστές όλη την ώρα είναι ένα αδύνατο έργο και απολαμβάνει το συναίσθημα. «Δεν θα κάνω τους πάντες ευτυχισμένους, και αυτό ακριβώς», είπε. «Απλώς δεν είμαι, και ξέρω ότι δεν είμαι, οπότε αυτό με απελευθέρωσε πάρα πολύ».

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»