Ο Ty Dolla $ign κυκλοφορεί το εξώφυλλο από το επερχόμενο κοινό άλμπουμ «Vultures» με τον Kanye West

Ο Kanye West και ο Ty Dolla $ign αποκάλυψαν το εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ τους Vultures.

Αναρτήθηκε στη σελίδα του Ty στο Instagram, το μουντό εξώφυλλο βρίσκει ένα πουλί σκαρφαλωμένο σε ένα φτυάρι πάνω από ένα φέρετρο σε ένα χωράφι. Το άλμπουμ έρχεται αφότου οι Ye και Dolla $ign έκαναν προεπισκόπηση νέας μουσικής κατά τη διάρκεια του Art Basel και εμφανίστηκαν στο LIV Nightclub του Μαϊάμι. Η νεοσύστατη ομάδα ετικετών κυκλοφόρησε επίσης τη λίστα κομματιών του επερχόμενου άλμπουμ, με το τραγούδι που κυκλοφόρησε στο παρελθόν “Vultures” με τους Bump J και Lil Durk και το άπιαστο τραγούδι “New Body” με τη Nicki Minaj. Το “New Body” επρόκειτο να εμφανιστεί στο άλμπουμ Yandhi του 2018 του West, αλλά το άλμπουμ έμεινε στο ράφι και εκείνος στράφηκε στο Jesus Is King του 2019. Θα περιλαμβάνει επίσης το “Everybody”, το οποίο ήταν δείγμα επιτυχίας του Backstreet Boys 1997 “Everybody (Backstreet’s Back).”

Αφού έπαιξε το άλμπουμ τη Δευτέρα το βράδυ (11 Δεκεμβρίου), ο West φαίνεται να έχει πολυάριθμα χαρακτηριστικά στην οθόνη, όπως το Future, το Playboi Carti, ο Freddie Gibbs, ο Lil Baby και ο North West, ο οποίος έκανε ραπ στο πλευρό του Ye κατά τη διάρκεια του πάρτι ακρόασης. Το συμβάν ήταν επίσης πρωταγωνιστικό καθώς ο Offset, ο Lil Durk και ο Freddie Gibbs ήταν όλοι παρόντες καθώς παρακολουθούσαν τον Ye και τον Ty να ερμηνεύουν κομμάτια από το άλμπουμ.

Το Vultures θα είναι το πρώτο άλμπουμ του Ye μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του Donda το 2021, το οποίο κέρδισε ένα ζευγάρι Grammy την επόμενη χρονιά, κυρίως για το καλύτερο ραπ τραγούδι. Όσο για τον Ye και τον Ty, οι συνεργασίες τους χρονολογούνται από τα “Ego Death” (2020), Ye’s “Everything We Need” (2019), “Real Friends” (2016) και “Only One” (2014).

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»