Η Mariah Carey έκανε μια μαγική χριστουγεννιάτικη έκπληξη: Ερμήνευσε το «Oh Santa!» μαζί με την Ariana Grande και την Jennifer Hudson

Η Mariah Carey έκανε στους θαυμαστές της ένα πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο: κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Νέα Υόρκη το Σάββατο, καλωσόρισε την Ariana Grande και την Jennifer Hudson στη σκηνή για να ερμηνεύσουν το τραγούδι τους “Oh Santa!” για πρώτη φορά.

«Απροσδόκητο αλλά εκπληκτικό», είπε η Carey, προμηνύοντας αυτό που επρόκειτο να συμβεί. «Έχουμε δύο Χριστουγεννιάτικους αγγέλους εδώ για να τραγουδήσουν ένα τραγούδι μαζί μου».

 

Το τραγούδι κυκλοφόρησε αρχικά το 2010, ερμηνευμένο αποκλειστικά από τη Mariah. Το 2020, κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση με την Ariana Grande και την Jennifer Hudson. Η Ariana Grande απουσίαζε από τη σκηνή για δύο χρόνια, καθώς ήταν απασχολημένη με τα γυρίσματα της ταινίας “Wicked”, όπου θα υποδυθεί τη Glinda. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο (2024).

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»