O Kungs αποκαλύπτει το Groovy ντεμπούτο του Club Azur με το νέο single «Need a Hit»

Ο διάσημος Γάλλος παραγωγός Kungs, με αξιοσημείωτα 2 δισεκατομμύρια+ παγκόσμιες ροές, ενώνει τις δυνάμεις του με το πολλά υποσχόμενο Γάλλο ταλέντο Gero για να παραδώσει έναν συγκλονιστικό ύμνο της house disco με τίτλο «Need a Hit».

Προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει υπό το Club Azur, μια δισκογραφική που ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Kungs, αυτή η συνεργασία αποτίει φόρο τιμής στη διαχρονική γοητεία των ρυθμών της ντίσκο, θυμίζοντας τη χρυσή εποχή που διαμόρφωσε το τοπίο της χορευτικής μουσικής της δεκαετίας του ’70.

Το “Need a Hit” συνδυάζει άψογα τα σύγχρονα vibes με μια νοσταλγική πινελιά, συνδυάζοντας επιδέξια ρετρό δείγματα, vintage συνθεσάιζερ και ακαταμάχητα groovy γραμμές μπάσου.

Σε μια συναρπαστική εξέλιξη, ο Kungs προαναγγέλλει την ίδρυση του Club Azur ως ετικέτα υπό την Columbia France, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή του για την προώθηση των αναδυόμενων ταλέντων. Αυτή η αποτύπωση είναι έτοιμη να παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπεράσπιση του επόμενου κύματος ηλεκτρονικών καλλιτεχνών, εμπνευσμένων και καθοδηγούμενων από την παγκόσμια επιρροή των Kungs.

Ευθυγραμμισμένο με την ευρεία αναγνώριση της ηλεκτρονικής μουσικής που προέρχεται από τη Γαλλία, το Club Azur φιλοδοξεί να γίνει λαμπαδηδρόμος για το μέλλον, μεταφέροντας την κληρονομιά προς τα εμπρός και ενισχύοντας τις φωνές της ανερχόμενης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

 

Το “Need a Hit” ακολουθεί την απίστευτη ραδιοφωνική επιτυχία επιτυχιών όπως τα “Never Going Home”, “Lipstick”, “Clap Your Hands” και “Substitution”, σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Grammy hitmaker Purple Disco Machine.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»