Η Kenya Grace αποκαλύπτει το νέο της single με τίτλο «Paris»

Κλείνοντας μια αξέχαστη χρονιά, η Kenya Grace αποκαλύπτει το νέο της single «Paris» μέσω της Major Recordings/Warner Records. Τα αιθέρια φωνητικά και η πλούσια παραγωγή της Kenya πρωτοστατούν στη δημιουργία αυτού του φόρου τιμής στη σύγχρονη σκηνή γνωριμιών – μια ρηχή ιστορία αγάπης που σατιρίζεται χιουμοριστικά στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου.

Το «Paris» ακολουθεί την πρόσφατη κυκλοφορία της Kenya Grace, «Only In My Mind», ενώ η παγκόσμια επιτυχία της «Strangers» συνεχίζει να ανεβαίνει στο Top 20 και στο Top 40 του ραδιοφώνου. Μετά τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στο Dance Radio και την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στο chart Billboard Hot Dance/Electronic Songs για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες, είναι αξιοσημείωτο ότι, για πρώτη φορά, ένα κομμάτι που γράφτηκε, παρήχθη και ερμηνεύτηκε αποκλειστικά από γυναίκα κάθεται στην κορυφή του chart Hot Dance/Electronic Songs.

Μέχρι σήμερα, το «Strangers» έχει συγκεντρώσει πάνω από 578 εκατομμύρια ροές σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 100 δισεκατομμύρια αναπαραγωγή σε περισσότερα από 3 εκατομμύρια βίντεο. Έφτασε στην 3η θέση στο Global Chart του Spotify και διεκδίκησε την 1η θέση στο Shazam Dance Chart. Ομοίως, η Κένυα έγραψε ιστορία κυριαρχώντας στα charts στο Ηνωμένο Βασίλειο για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, και έγινε «η μόνη γυναίκα καλλιτέχνης εκτός από την Κέιτ Μπους που έφτασε στην κορυφή ως μοναδική συνθέτης, παραγωγός και ερμηνεύτρια».

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»