O Steve Aoki κυκλοφόρησε το νέο single «Us» σε συνεργασία με τον ERNEST

Ο Steve Aoki κυκλοφόρησε το τελευταίο του single, “Us”, με τον τραγουδιστή της country μουσικής ERNEST, συνοδευόμενο από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Val Vega. Η κυκλοφορία συμπίπτει με το νέο LP του Aoki, «HiROQUEST 2: Double Helix».

Αυτό το κομμάτι ξεπερνά τα είδη, συνδυάζοντας απρόσκοπτα τη χώρα με τις ευαισθησίες EDM του Aoki, δημιουργώντας μια φρέσκια και συναρπαστική μουσική συγχώνευση. Ο Aoki εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία, δηλώνοντας, «Είμαι μεγάλος θαυμαστής της μουσικής του ERNEST, οπότε όταν τον άκουσα να τραγουδά στο demo αυτού του τραγουδιού, ήξερα ότι ήταν η τέλεια ευκαιρία να συνεργαστούμε. Ανεξάρτητα από το μουσικό είδος, οι στίχοι και η φωνή του λειτουργούν απρόσκοπτα. Μαζί, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα τραγούδι που να αισθάνεται αυθεντικά χορευτικό διατηρώντας τις ρίζες του στη χώρα».

Ο Steve Aoki, δύο φορές υποψήφιος για GRAMMY καλλιτέχνης και παραγωγός, παρουσιάζει το όγδοο στούντιο άλμπουμ του, “HiROQUEST 2: Double Helix”, με συνεργασίες με τους Paris Hilton, Akon, Ángela Aguilar, Danna Paola, Greeicy, Galantis, JJ Lin, Hayley. Kiyoko, Galantis, Timmy Trumpet και John Martin.

«Είμαι ενθουσιασμένος για την κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού», λέει ο ERNEST. «Το γράψαμε πριν από μερικά χρόνια εν μέσω του Covid και όταν το γράψαμε, ήξερα ότι ήθελα να ζήσει με κάποιο τρόπο. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της μουσικής του Steve, οπότε όταν μου ζήτησε να την κυκλοφορήσουμε μαζί, ενθουσιάστηκα! Το τραγούδι ενώνει χώρα και χορό με διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο».

Το “HiROQUEST 2: Double Helix” αντλεί έμπνευση τόσο από τη νοσταλγία όσο και από τους δυναμικούς ήχους του σύγχρονου χορού, της λάτιν μουσικής και πολλά άλλα. Ενσωματώνει απρόσκοπτα αυτά τα στοιχεία με τις ποικίλες πολιτιστικές επιρροές που έχει συναντήσει ο Aoki κατά τις πολυάριθμες παγκόσμιες περιοδείες του, πραγματοποιώντας πάνω από 200 παραστάσεις ετησίως σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο “HiROQUEST” χτύπησε τις ρίζες του Aoki σε εναλλακτική μουσική και πανκ γκρουπ. Με το “Double Helix”, η ιστορία προχωρά, διευρύνοντας τόσο την ηχητική παλέτα όσο και την αφήγηση του Hiro.

Ο Aoki μιλάει για το άλμπουμ:

«Το HiROQUEST είναι μια IP (Πνευματική Ιδιοκτησία) που δημιούργησα για να διηγηθώ αυτές τις μοναδικές ιστορίες. Στο νέο μου άλμπουμ άντλησα έμπνευση από το παρελθόν και το παρόν, με πυρήνα τις λάτιν και χορευτικές συνεργασίες. Αυτοί οι ήχοι είναι βασικοί στα σκηνικά μου παγκοσμίως και μου επιτρέπουν να συνδεθώ με το κοινό σε ένα πραγματικά παγκόσμιο επίπεδο».

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»