Η Beyonce εμφανίστηκε με υπέροχα ασημένια μαλλιά στην πρεμιέρα της ταινίας «Renaissance» στο Λος Άντζελες

Η Beyonce σίγουρα ξέρει πώς να κάνει είσοδο. Η 42χρονη τραγουδίστρια σούπερ σταρ ήταν ένα όραμα ομορφιάς με μακριά ασημένια μαλλιά και ένα εντυπωσιακό φόρεμα Versace στην πρεμιέρα του Renaissance: A Film by Beyonce, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ (25 Νοεμβρίου) στην Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών – Θέατρο Samuel Goldwyn στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν τα μέλη των Destiny’s Child, Kelly Rowland, Michelle Williams, LaTavia Roberson και LeToya Luckett, μαζί με άλλες διασημότητες όπως η Janelle Monáe, η Lizzo, η Chloe X Halle’s Chloe and Halle Bailey, η Gabrielle Union, Nyong’o, Tyler Perry και Kris Jenner, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Οι γονείς της Beyonce, Tina και Mathew Knowles, ήταν επίσης παρόντες.

Η Beyonce δεν περπάτησε επίσημα στο χαλί, αλλά μπήκε και έβγαινε κρυφά από την προβολή με την οικογένειά της, αναφέρει το THR.

Η 32 βραβευμένη Grammy έγραψε, εκτελεστική παραγωγή και συν-σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ της συναυλίας, το οποίο εξιστορεί την παγκόσμια περιοδεία της Renaissance. Η σκηνοθέτης Ava DuVernay, η οποία παρακολούθησε την πρεμιέρα του L.A., μοιράστηκε μια μακροσκελή δήλωση σχετικά με την ταινία της συναυλίας στο Instagram Story της μετά την εκδήλωση.

Η Beyonce εμφανίστηκε με υπέροχα ασημένια μαλλιά στην πρεμιέρα της ταινίας «Renaissance» στο Λος Άντζελες

«Το αγαπημένο μου μέρος ήταν μια ενότητα που με έκανε τόσο συναισθηματική που ένιωσα σαν να μιλούσε για μένα», έγραψε η DuVernay. «Μιλάει ειλικρινά ότι πρέπει να αγωνιστεί για να ακουστεί ως μαύρη γυναίκα ηγέτης που εργάζεται σε υψηλό επίπεδο δυσκολίας. Πρέπει να αντέχεις να είσαι δεύτερος μαντεύεσαι συχνά και να γκαζώνεις συνεχώς. Βλέπουμε πραγματικά στιγμές που της συμβαίνει στην κάμερα. Άνθρωποι που την αμφισβητούν ευθέως, την παραβιάζουν, την εκνευρίζουν. Δεν έχω ξαναδεί αυτό που περιγράφεται σε ταινία. Κάτι που έχω βιώσει πάρα πολύ συχνά, εκτυλίσσεται στη μεγάλη οθόνη, με λεπτομέρεια, ως απόδειξη, ως απόδειξη ότι αυτό είναι πραγματικό και όχι στο μυαλό μας».

Η μακροχρόνια δημοσιογράφος της Beyonce, Yvette Noel-Schure, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της υπέροχης εμφάνισης του πελάτη της στην πρεμιέρα.

«Υπάρχουν τόσα πολλά που θέλω να πω για το RENAISSANCE: A Film by Beyoncé, μετά την πρεμιέρα του Λος Άντζελες, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει αυτό που είπε η @ava», έγραψε ο Noel-Schure στο Instagram, αναφερόμενος στην ανάρτηση του DuVernay. «Πρόκειται να εξερευνήσετε το πιο δημιουργικό μυαλό της Μητέρα Γη…».

Το Renaissance: A Film by Beyonce κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως την Παρασκευή (1 Δεκεμβρίου). Μετά την πρεμιέρα του L.A., το Renaissance θα έχει άλλη μια μεγάλη προβολή στο Λονδίνο την Πέμπτη (30 Νοεμβρίου).

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»