Η Dua Lipa μίλησε για την πρόσφατη συνεργασία της με τον Kevin Parker και δήλωσε ότι το “Currents” των Tame Impala «άλλαξε εντελώς τη ζωή της»

Η Dua Lipa μίλησε για την πρόσφατη συνεργασία της με τον Kevin Parker του Tame Impala και αποκάλυψε ότι το άλμπουμ «Currents» του συγκροτήματος «άλλαξε εντελώς τη ζωή της».

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την επιστροφή της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα (10 Νοεμβρίου) με το τραγούδι «Houdini», την πρώτη της νέα μουσική μετά το «Future Nostalgia» του 2020, το οποίο το NME βαθμολόγησε με πέντε αστέρια κατά την κυκλοφορία.

Το επερχόμενο νέο άλμπουμ της Lipa πρόκειται να έχει αυτό που η Lipa θεώρησε «μια ψυχεδελική γραμμή», κάτι που πολλοί πιστεύουν ότι είναι η επιρροή της συνεργασίας της με τον Parker.

Τώρα, σε μια νέα συνέντευξη στο Triple J, η Lipa μίλησε για τη συνεργασία με την Parker περισσότερο και για το πώς η μουσική του συγκροτήματος ήταν καθοριστική στη ζωή της.

«Όσον αφορά τα πράγματα με τα οποία έχω εμμονή, το «Currents» ήταν το σάουντρακ της ζωής μου», είπε η Lipa για το τρίτο άλμπουμ του Tame Impala, που κυκλοφόρησε το 2015. «Είναι ένα από τα αγαπημένα μου άλμπουμ. [Ήταν] κάπως σαν το ναρκωτικό για μένα. Άλλαξε εντελώς τη ζωή μου και έτσι ήταν πολύ, πολύ ωραίο να μπορέσω να συνεργαστώ μαζί του με αυτόν τον τρόπο.”

Η Dua Lipa δήλωσε ότι πάντα «θαύμαζε» τον Parker ως μουσικό. «Πάντα τον αντιμετώπιζα ως κάποιον από τον οποίο εμπνέομαι πραγματικά και [αυτός] βρισκόταν πάντα στο συμβούλιο των ονείρων μου με ανθρώπους για να συνεργαστώ».

Σχετικά με τη μουσική τους χημεία, η Lipa πρόσθεσε: «Μας εξέπληξε και τους δύο πόσο καλά λειτούργησε και πόσο διασκεδαστικό ήταν να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας. Έχουμε φτιάξει μερικά πραγματικά διασκεδαστικά τραγούδια» (μέσω Consequence).

Μια κριτική τεσσάρων αστέρων για το νέο κομμάτι της Lipa από το NME είπε: «Το ‘Houdini’, η πρώτη γεύση αυτού του πολυαναμενόμενου επόμενου LP, δεν χάνει εντελώς τον ήχο που είναι έτοιμος για το Studio 54. Καθώς το τραγούδι μπαίνει στα τελευταία του βήματα, ένα αστραφτερό synth arpeggio (το οποίο έχει γράψει παντού ο παραγωγός Kevin Parker) παίρνει το επίκεντρο και μας μεταφέρει ακριβώς πίσω κάτω από τα στροβοσκοπικά φώτα και τις μηχανές καπνού των ντίσκο του παρελθόντος.

«Είναι το πιο συντομότερο διάλειμμα, αλλά αρκετό για να κάνει το σινγκλ να αισθάνεται σαν ένα συνεκτικό επόμενο βήμα από την τελευταία φορά που ακούσαμε τη Lipa σε λειτουργία άλμπουμ».

Η Dua Lipa πειράζει τον ήχο του νέου της άλμπουμ ήδη από φέτος. Είπε: «Το άλμπουμ είναι διαφορετικό – εξακολουθεί να είναι ποπ, αλλά είναι διαφορετικό ηχητικά, και υπάρχει περισσότερο ένα λυρικό θέμα. Αν σας έλεγα τον τίτλο, όλα θα είχαν νόημα – αλλά νομίζω ότι θα πρέπει απλώς να περιμένουμε».

Ο Mark Ronson αποκάλυψε επίσης ότι έχει ακούσει μέρος του νέου άλμπουμ, χαρακτηρίζοντάς το ως “απίστευτο”.

Αυτόν τον μήνα η Lipa απέκτησε τα δικαιώματα του καταλόγου των τραγουδιών της σε μια συμφωνία με τους προηγούμενους εκδότες της, TAP Music.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
“Τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει”: Η Σελίν Ντιόν περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), μια εξουθενωτική πάθηση με την οποία διαγνώστηκε το 2022. Το SPS, μια

Περισσότερα»