Η Billie Eilish μίλησε για τη μάχη της με το body shaming και τα μη ρεαλιστικά πρότυπα

Η Billie Eilish επέστρεψε για να μιλήσει για τη σεξουαλικότητα, το body shaming και τον συνολικό κόσμο στον οποίο κρίνονται τα γυναικεία σώματα σε μια συνέντευξη στο Variety. «Το να είσαι γυναίκα είναι ένας πόλεμος που δεν τελειώνει ποτέ, ειδικά όταν είσαι νέος και στο κοινό».

Η προτίμησή της για φαρδιά ρούχα πριν από λίγο καιρό δεν ήταν να αποφύγει τη σεξουαλικότητα, τονίζει η Eilish, αλλά να προστατεύσει τον εαυτό της από τις κρίσεις των άλλων. «Δεν ήμουν αρκετά δυνατή και σίγουρη για να δείξω το σώμα μου. Αν το είχα κάνει και κάποιος είχε πει κάτι, θα είχα καταρρεύσει».

Επιπλέον, «Ίσως το γεγονός ότι δεν με νοιάζει και πολύ η σεξουαλικότητα οφείλεται στο ότι δεν ένιωσα ποτέ επιθυμητή. Ειλικρινά, δεν έχω νιώσει ποτέ γυναίκα. Ποτέ δεν ένιωσα επιθυμή. Δεν έχω νιώσει ποτέ θηλυκή. Πρέπει να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι ένα όμορφο κορίτσι. Ταυτίζομαι με τις αντωνυμίες she/her, αλλά ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά κορίτσι».

Σύμφωνα με την Eilish, η σεξουαλοποίηση του γυναικείου σώματος είναι δυστυχώς αναπόφευκτη. «Έχω μεγάλα βυζιά από τα 9 μου χρόνια, έτσι είμαι χτισμένη. Αν τύχει να φορέσω κάτι που εκθέτει έστω και ένα μικροσκοπικό μέρος του σώματός μου και οι άνθρωποι αντιδρούν, «Πώς γίνεται, ειδικά εσύ που ήθελες να μην σε σεξουαλοποιήσουν;» Μπορείς να μου ρουφήξεις τον κώλο! Είμαι ένας άνθρωπος που μερικές φορές εκφράζομαι σεξουαλικά, οπότε πάτε να γαμηθείτε!».

Πίσω από όλα αυτά, λέει η Eilish, υπάρχει ένα διπλό μέτρο, γιατί «κανείς δεν έχει ποτέ τίποτα να πει για το αντρικό σώμα. Είσαι μυώδης; Πρόστιμο. Δεν είσαι? Ακόμα μια χαρά. Αν είσαι αδύνατος, δεν πειράζει. Αν είσαι χοντρός, αγαπήστε τον εαυτό σας. Ολοι είναι χαρούμενοι. Και ξέρετε γιατί; Γιατί τα κορίτσια είναι ευγενικά. Δεν μας νοιάζει γιατί βλέπουμε τους ανθρώπους όπως πραγματικά είναι».

Το τελευταίο κομμάτι της Eilish είναι το “What Was I Made For?” από την ταινία Barbie. Εκτός από τις πέντε υποψηφιότητες για Grammy, το τραγούδι έχει χρησιμοποιηθεί στο TikTok από πολλά κορίτσια για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Η Eilish το βρήκε συγκινητικό. «Αισθάνομαι ότι έχω συμβάλει στη σύνδεση κοριτσιών από όλο τον κόσμο και αυτό με κάνει να νιώθω ξεχωριστή».

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»