Η Shakira επεκτείνει το Νο. 1 ρεκόρ μεταξύ γυναικών στο Latin Airplay με τη συνεργασία της με τον Fuerza Regida «El Jefe»

Η κυριαρχία της Shakira στο Latin Airplay Chart του Billboard ενισχύεται αυτή την εβδομάδα καθώς το “El Jefe”, με τη Fuerza Regida, επεκτείνει το ρεκόρ της για τις περισσότερες Νο. 1 μεταξύ γυναικών στην ιστορία του chart. Το cross-genre κομμάτι σπρώχνει 5-1 στο chart με ημερομηνία 18 Νοεμβρίου και στέλνει το “Mi Ex Tenía Razón” της Karol G στο Νο. 2 μετά από δύο εβδομάδες.

Το “El Jefe” προχωρά με αύξηση 18% στις εμφανίσεις κοινού, στα 10,3 εκατομμύρια, που κερδήθηκαν στις ΗΠΑ την εβδομάδα που έληξε στις 9 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το Luminate. Δίνει στo Fuerza Regida τον δεύτερο πρωταθλητή της με το “Bebe Dame”, με τον Grupo Frontera, έφερε το Μεξικανοαμερικανικό περιφερειακό συγκρότημα στο Νο. 1 για μια εβδομάδα τον περασμένο Μάρτιο. Ενδιάμεσα, το συγκρότημα σημείωσε άλλο ένα top 10, το “Mentira No Es”, με τον Banda MS (Νο. 6 υψηλό τον περασμένο Ιούλιο).

Η Shakira βελτιώνει το σύνολο της καριέρας της στο Latin Airplay Νο. 1 στο Νο.21. Παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για τις περισσότερες Νο. 1 μεταξύ των γυναικών από τότε που κυκλοφόρησε το chart το 1994. Τώρα ισοδυναμεί με τον Romeo Santos για την όγδοη θέση συνολικά.

Ακολουθεί μια ανασκόπηση των καλλιτεχνών με τους περισσότερους ηγεμόνες στο all- Latin airplay tally, ένα ρεκόρ κυρίως ανδροκρατούμενου:

36, J Balvin

33, Ozuna

32, Enrique Iglesias

28, Daddy Yankee

23, Maluma

22, Bad Bunny

22, Wisin

21, Romeo Santos

21, Shakira

18, Ricky Martin

Κατά τα άλλα, το “El Jefe” μπαίνει στο top 10 του Regional Mexican Airplay, στο Νο. 9. Η Shakira παίρνει το πρώτο της top 10 ενώ η Regida εξασφαλίζει το έβδομο.

Εκτός από την ανάπτυξή του στο ραδιόφωνο, το “El Jefe” έχει κατακτήσει πολλά top 10 στα charts του Billboard: Νο. 1 στις πωλήσεις Latin Digital Song, Νο. 4 στο Hot Latin Songs, το οποίο συνδυάζει τη δραστηριότητα airplay, ψηφιακές πωλήσεις και ροή, και Latin Streaming Songs, όλα στις λίστες με ημερομηνία 7 Οκτωβρίου.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»