Ο David Guetta και η Kim Petras κυκλοφόρησαν τη νέα τους συνεργασία «When We Were Young (The Logical Song)»

Σε μια δυναμική συνεργασία, οι βραβευμένοι με Grammy και καταξιωμένοι σούπερ σταρ, David Guetta και Kim Petras, ένωσαν τις δυνάμεις τους για το πολυαναμενόμενο νέο τους σινγκλ, «When We Were Young (The Logical Song)». Διαθέσιμο τώρα μέσω της Warner Records, το κομμάτι είναι ένα φουτουριστικό μπαμ που συνδυάζει επιδέξια τις επιρροές του παρελθόντος με τα σύγχρονα beat, σηματοδοτώντας έναν ακόμη θρίαμβο για τον Γάλλο μαέστρο.

Το “When We Were Young” είναι ένας καταιγισμός υψηλής ενέργειας με νοσταλγική ανατροπή, με υψηλά BPM, στοιχεία hyperpop και κλασικό πιάνο της δεκαετίας του ’90, όλα άψογα συνυφασμένα με τον χαρακτηριστικό ήχο του David Guetta. Το μολυσματικό ρεφρέν «Όταν ήμασταν μικροί, φαινόταν ότι η ζωή ήταν τόσο υπέροχη», που τραγούδησε η Kim Petras, περικλείει την ουσία του τραγουδιού, παραδίδοντας νοσταλγικούς στίχους για την αθωότητα της νιότης. Φτιαγμένη γύρω από μια ανεπτυγμένη παρεμβολή του κλασικού τραγουδιού του Supertramp «The Logical Song», αυτή η συνεργασία υπόσχεται να είναι μια ακόμη κορυφαία επιτυχία για τη μουσική ιδιοφυΐα.

Αυτή η κυκλοφορία ακολουθεί τον προηγούμενο θρίαμβο της Guetta φέτος με την παγκόσμια επιτυχία “Baby Don’t Hurt Me”, στην οποία συμμετέχουν οι ποπ αισθήσεις Anne-Marie και Coi Leray. Πριν από την πολυπλατινένια επιτυχία του “I’m Good (Blue)” με την Bebe Rexha, η τελευταία κέρδισε στον Guetta υποψηφιότητα για Grammy Καλύτερης Χορευτικής/Ηλεκτρονικής Ηχογράφησης, εξασφάλισε την πρώτη θέση στα επίσημα charts σε 11 αγορές, κορυφώνοντας στο #1 στα charts Top 40 & Dance Radio των ΗΠΑ και έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,2 δισεκατομμύρια ροές μέχρι σήμερα.

Το “I’m Good (Blue)” είναι επί του παρόντος υποψήφιο για τρία Μουσικά Βραβεία Billboard στις κατηγορίες Top Collaboration, Top Billboard Global Song και Top Dance/Electronic Song. Εκτός από τις υποψηφιότητες του, ο Guetta είναι επίσης υποψήφιος για Top/Dance Electronic Artist και θα εμφανιστεί μαζί με τον Rexha στα Μουσικά Βραβεία Billboard την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Προσθέτοντας στην παραγωγική του χρονιά, ο Guetta κυκλοφόρησε πρόσφατα το “Big FU” με τους Ayra Starr και Lil Durk, μετά τη συνεργασία του με τη Zara Larsson, “On My Love”. Όλο το καλοκαίρι κυκλοφόρησε single με τους MORTEN, Bebe Rexha, Shouse και άλλους. Συγκεκριμένα, επέδειξε την ευελιξία του με remix, συμπεριλαμβανομένων ερμηνειών του “Seven (feat. Latto)” του Jung Kook και επανακατασκευές των cassö, RAYE, “Prada” της D-Block Europe με τον Hypaton και του Tony Touch “Apaga La Luz”, μεταξύ άλλων.

Καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, ο David Guetta συνεχίζει να αποδεικνύει την ικανότητά του στη μουσική βιομηχανία, φέρνοντας σταθερά επιτυχίες στις κορυφαίες chart και ξεπερνώντας τα όρια της μουσικής καινοτομίας.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»