Η Kylie Minogue κυκλοφόρησε το extended mix του «Hold On To Now»

Το νέο σινγκλ της Kylie Minogue είναι το «Hold On To Now»,  το τρίτο κομμάτι από το διάσημο άλμπουμ της «Tension».

Το «Tension» είναι το ένατο άλμπουμ της Kylie Minogue που έφτασε στο #1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, κυριαρχώντας στις πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας. Μεταξύ των αγαπημένων θαυμαστών, το “Hold On To Now” ακολουθεί τα προηγούμενα επιτυχημένα σινγκλ: “Padam Padam” και το ομώνυμο κομμάτι “Tension”.

Ήταν μια χρονιά μεγάλων επιτευγμάτων για την Kylie Minogue, καθώς το 2023 εμφανίστηκε στο American Idol, εκπλήσσει με ένα σετ στο Capital’s Summertime Ball, γιορτάζει με μια προεπισκόπηση άλμπουμ την εναρκτήρια βραδιά της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, τίτλος για το BBC Radio 2 στο Leicester, και πρωταγωνιστεί σε ένα μοναδικό σόου στο O2 Shepherd’s Bush Empire του Λονδίνου, καθώς και ανοίγοντας το pop-up κατάστημα της στο Λονδίνο που πουλά αποκλειστικά εμπορεύματα για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Στις 2 Νοεμβρίου, η Kylie θα ξεκινήσει την προπαραγγελία για το “Extension”, το οποίο περιέχει εκτεταμένες εκδόσεις και των 11 αυθεντικών κομματιών από το “Tension”, διαθέσιμα σε διπλό φθορίζον ροζ και πράσινο βινύλιο. Στις 3 Νοεμβρίου, η Kylie θα ξεκινήσει την πρώτη της σειρά πρωτοσέλιδων σόου στο Λας Βέγκας στο «Voltaire», το νέο μέρος για να βρεθείτε στην αμερικανική σκηνή της νυχτερινής ζωής. Θολώνοντας τα όρια ανάμεσα σε μια οικεία ατμόσφαιρα κλαμπ, μια συναυλία και έναν ασταμάτητο χώρο ψυχαγωγίας, το “Voltaire” θα ανοίξει μια νέα σκηνή νυχτερινής ζωής με την Kylie στην πρώτη γραμμή, με τραγούδια από το νέο της άλμπουμ και παλαιότερες επιτυχίες της.

Μέχρι το τέλος του έτους, η Kylie θα πρωταγωνιστήσει στην εκπομπή «A Audience With» του ITV στο Royal Albert Hall, η οποία θα μεταδοθεί τον Δεκέμβριο. Η λαμπρή καριέρα της Kylie περιλαμβάνει πωλήσεις άνω των 80 εκατομμυρίων δίσκων παγκοσμίως, πέντε δισεκατομμύρια streams και οκτώ άλμπουμ στο #1 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα βραβεία της περιλαμβάνουν τρία βραβεία BRIT, δύο βραβεία MTV και ένα Grammy. Η Kylie είναι η μόνη γυναίκα καλλιτέχνης που κατέκτησε το #1 στο chart άλμπουμ και το Top 10 με πολλά σινγκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο για πέντε συνεχόμενες δεκαετίες.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»