Οι Coldplay ερμήνευσαν το «The Astronaut» του Jin από τους BTS κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο Τόκιο

Είναι η πρώτη φορά που οι Coldplay ερμήνευσαν το τραγούδι χωρίς τον Jin στη συνεχιζόμενη παγκόσμια περιοδεία τους «Music of the Spheres», η οποία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022.

«Θα παίξουμε ένα τραγούδι που δώσαμε στον Jin. Δεν το έχουμε ξαναπαίξει ποτέ μόνοι μας, ίσως δεν θα το ξαναπαίξουμε ποτέ», είπε ο frontman των Coldplay, Chris Martin.

«Αυτό είναι το τραγούδι του Jin. Αυτό ονομάζεται «Ο αστροναύτης». Και το στέλνουμε με αγάπη σε όλους σε οποιαδήποτε κατάσταση οπουδήποτε», πρόσθεσε. “Αυτό είναι ιδιαίτερα για τον Jin και τα αγόρια των BTS.”

Οι Coldplay και ο Jin των BTS παρουσίασαν ζωντανά το «The Astronaut» για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2022, κατά τη διάρκεια της στάσης του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή της περιοδείας του βρετανικού συγκροτήματος. Αυτή η παράσταση ήρθε μια μέρα μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού από τον Jin.

Το «The Astronaut» γράφτηκε από κοινού από τον Jin και τους Coldplay, μαζί με τον συμπαραγωγό Νορβηγό DJ Kygo. Το τραγούδι σηματοδότησε τη δεύτερη συνεργασία μεταξύ των BTS και των Coldplay, μετά το σινγκλ τους «My Universe» που κορυφώθηκε στο chart.

Οι Coldplay ερμήνευσαν ζωντανά το «The Astronaut» για άλλη μια φορά, κατά την εμφάνισή τους σε ένα επεισόδιο του Saturday Night Live τον Φεβρουάριο του 2023. Είχαν επίσης παίξει ένα mash-up του «Human Heart» και του Fix You» κατά τη διάρκεια αυτής της guest εμφάνισης.

Παράλληλα, οι Coldplay φέρεται να είναι ο τίτλος του Glastonbury Festival το επόμενο καλοκαίρι μαζί με τη Dua Lipa και τη Madonna. Ωστόσο, δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα ακόμη καλλιτέχνες για το φεστιβάλ του 2024.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»