Η Dua Lipa ανακοινώνει το νέο single «Houdini»

Όχι, δεν είναι ψευδαίσθηση: η Dua Lipa ετοιμάζει την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου σινγκλ της και έρχεται πολύ νωρίτερα από όσο νομίζετε.

Την Τετάρτη (1 Νοεμβρίου), η τρεις φορές νικήτρια Grammy πήγε στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση.

Το «Houdini», το νέο σινγκλ της Lipa, θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε το εξώφυλλο του σινγκλ – το οποίο περιλαμβάνει μια νέα τζίντζερ Lipa να γλείφει τη γλώσσα της αντανάκλασής της – και επιβεβαίωσε την ώρα κυκλοφορίας του τραγουδιού. «HOUDINI 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 23:00 GMT. ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΣΤΟ BIO», έγραψε στη λεζάντα (11 μ.μ. GMT είναι 7 μ.μ. ET εκείνη την Πέμπτη).

Η επίσημη ανακοίνωση του «Houdini»,  έρχεται μετά από εβδομάδες κρυπτικών teaser που η τραγουδίστρια των “New Rules” ανέβαζε και διέγραφε συχνά, ένα νεύμα στην ολισθηρή φύση του Χάρι Χουντίνι – του εμβληματικού Ούγγρου-Αμερικανού καλλιτέχνη απόδρασης και ψευδαισθητή από τον οποίο το νέο σινγκλ της Lipa προέρχεται o τίτλος. Ενώ η σελίδα της στο Instagram εμφανίζει μόνο το εξώφυλλο «Houdini» , το timeline της Lipa’s X εξακολουθεί να υπερηφανεύεται για μερικά από αυτά τα προηγούμενα πειράγματα, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής φωτογραφίας που χρησιμοποίησε για να κάνει το ντεμπούτο της με τα κόκκινα μαλλιά της με τη λεζάντα, “Miss me;”

Το «Houdini» θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη μουσική κυκλοφορία της Lipa για τη χρονιά. Στις 25 Μαΐου, κυκλοφόρησε το “Dance the Night” για το soundtrack της Barbie. Το nu-disco banger σκαρφάλωσε στην κορυφή του Νο. 6 του Billboard Hot 100 και έφτασε στην κορυφή τόσο των Adult Pop Airplay όσο και των Pop Airplay charts. Στον ιστότοπο της Warner Bros. “για την εκτίμηση σας”, το “Dance the Night” περιλαμβάνεται στις υποβολές του στούντιο για την κατηγορία καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού στα επερχόμενα 96α Όσκαρ.

Η Dua Lipa δεν έχει κυκλοφορήσει LP από το Future Nostalgia του 2020 — το γράμμα αγάπης της ντίσκο που της έκανε ένα Grammy για το καλύτερο φωνητικό άλμπουμ ποπ, την ενίσχυσε στο ανώτερο κλιμάκιο της ποπ μουσικής και στέγασε τις Hot 100 smashing (Leviting επιτυχίες) Όχι 2), «Μην Αρχίζεις Τώρα» (Νο. 2) και «Σπάσε Μου την Καρδιά» (Νο. 13). Στο ενδιάμεσο, σημείωσε μια επιπλέον επιτυχία στο Hot 100 top 10 μαζί με τον Elton John και το PNAU με το “Cold Heart” (Νο. 7) και κυκλοφόρησε συνεργασίες με τη Megan Thee Stallion (“Sweetest Pie”, No. 15) και Calvin Harris μαζί με τον Young Thug στο («Potion», No. 71).

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»