Ο Jungkook των BTS κυκλοφόρησε ένα νέο remix του David Guetta για το «Seven»

Το νέο remix του David Guetta του «Seven» χρησιμοποιεί τη σαφή εκδοχή του τραγουδιού και διατηρεί τον στίχο του καλεσμένου καλλιτέχνη, Latto. Για την επανάληψη, ο Γάλλος DJ μεταμορφώνει το τραγούδι του γκαράζ του Ηνωμένου Βασιλείου σε ένα κομμάτι έτοιμο για χορό.

Αυτό είναι το δεύτερο υψηλού προφίλ remix του ‘Seven’, μετά από ένα progressive house remix του Σουηδού DJ Alesso που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο. Πριν από αυτό, ο τραγουδιστής των BTS είχε επίσης κυκλοφορήσει πολλές διαφορετικές επαναλήψεις του τραγουδιού, συμπεριλαμβανομένου ενός “Summer Mix” και ενός “Lo-fi Mix”.

Ο τραγουδιστής συνεργάστηκε επίσης με τον Αμερικανό DJ MK, γνωστό για το τραγούδι «Rhyme Dust» με τον Dom Dolla, για ένα house remix του τελευταίου του σινγκλ, «3D». Αυτό είναι το δεύτερο remix του «3D» του Jungkook, μετά από μια νέα δουλειά από τον A. G. Cook της PC Music τον περασμένο μήνα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Jungkook εμφανίζεται στο νέο σινγκλ των The Kid Laroi «Too Much», στο οποίο συμμετείχε επίσης ο βρετανός ράπερ Central Cee. Το τραγούδι αναμένεται να εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ του «The First Time» τον Νοέμβριο.

Για την προώθηση του νέου τραγουδιού, το ντουέτο φιλοξένησε ένα τμήμα «Let’s Cook» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ο Αυστραλός τραγουδιστής ξεγέλασε το μέλος του BTS για να δοκιμάσει το Vegemite, ένα κλασικό αυστραλιανό φαγητό.

Παράλληλα, ο Jungkook θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο του άλμπουμ «Golden» αυτή την Παρασκευή (3 Νοεμβρίου). Ο δίσκος θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τον DJ Snake και τον Major Lazer, καθώς και τραγούδια γραμμένα από τον Ed Sheeran και τον Shawn Mendes.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»