Η Megan Thee Stallion επιβεβαιώνει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα νέα μουσική

Η Megan Thee Stallion ανακοίνωσε την Παρασκευή (27 Οκτωβρίου) ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο single με τίτλο «Cobra» την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου.

Μαζί με την ημερομηνία και τον τίτλο, η ράπερ μοιράστηκε μια αποκαλυπτική φωτογραφία της, με το σώμα της σαν γλαφυρό, με τις λέξεις «Cobra – A Story by Megan Thee Stallion» σε πορτοκαλί χρώμα στο κάτω μέρος της εικόνας.

Ανακοίνωσε το «Cobra» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε ένα σύντομο κλιπ στο Instagram που είχε την κάμερα να γυρίζει στα χείλη της Meg καθώς επέπλεαν σε ένα μαύρο κενό. «Όπως ένα φίδι ρίχνει το δέρμα του, έτσι και εμείς πρέπει να ρίξουμε το παρελθόν μας ξανά και ξανά», είπε. Στη συνέχεια, η κάμερα τραβάει προς τα πίσω για να αποκαλύψει το πρόσωπό της – με κάθετους βολβούς φιδιού – και το κλιπ τελείωσε με μια λήψη ενός ζευγαριού κυνόδοντες που έσταζαν.

Το «Cobra» θα σηματοδοτήσει επίσης την πρώτη της κυκλοφορία ως ανεξάρτητη καλλιτέχνιδα – το τραγούδι θα φτάσει στη δική της Hot Girl Productions – αφού αποκάλυψε σε ένα Instagram Live νωρίτερα αυτό το μήνα ότι δεν είχε πλέον υπογράψει σε καμία άλλη εταιρεία.

«Αυτό το μέρος του άλμπουμ μου χρηματοδοτείται πάρα πολύ από τη Megan Thee Stallion γιατί προσπαθούμε να ξεφύγουμε… Ξέρετε τι είναι το τσάι. Αλλά δεν έχω καμία ετικέτα αυτή τη στιγμή», εξήγησε. «Κάνουμε ό,τι χρηματοδοτείται απευθείας από τις τσέπες της Megan Thee Stallion. Άρα, ο προϋπολογισμός προέρχεται από εμένα. Motherf-ing Hot Girl Productions! Τα επόμενα που θα δείτε είναι όλα κατευθείαν από τον εγκέφαλο της Megan Thee Stallion και το πορτοφόλι της Megan Thee Stallion».

Πρόσφατα τακτοποίησε μια πολυετή δικαστική διαμάχη με την πρώην δισκογραφική της, 1501 Certified Entertainment. Οι δικηγόροι της εταιρείας ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι και οι δύο πλευρές «κατέληξαν αμοιβαία σε μια εμπιστευτική διευθέτηση για να επιλύσουν τις νομικές τους διαφορές» και ότι η Megan Thee Stallion «θα χωρίσει φιλικά τους δρόμους της» μαζί με την 1501 Certified Entertainment.

Η ράπερ κυκλοφόρησε σταδιακά νέα μουσική αφού ανακοίνωσε ότι θα έκανε ένα διάλειμμα για να επικεντρωθεί στη «θεραπεία» τον Απρίλιο. «Οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν νέα μουσική όταν βρίσκομαι σε καλύτερο μέρος», είπε σε συνέντευξή της στο InStyle. Έκτοτε, κυκλοφόρησε το “Bongos” με την Cardi B (μια συνεργασία με το Billboard Hot 100 No. 1 smash “WAP”) και το “Out Alpha the Alpha” από τους Dicks: The Musical soundtrack. Το “Bongos” έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 5 στα Hot R&B/Hip-Hop Songs του Billboard και έφτασε στο Νο. 1 στις πωλήσεις ψηφιακών τραγουδιών R&B/Hip-Hop.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»