Η Billie Eilish μαζί με τον αδελφό της Finneas μίλησε για την δημιουργία του «What Was I Made For» και μια πιθανή περιοδεία με τους γονείς τους

Η Billie Eilish σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Jimmy Kimmel ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει νέο άλμπουμ και μια περιοδεία με τους γονείς τις και τον αδελφό της Finneas.

Η Billie Eilish και ο συνεργάτης/αδελφός της Finneas ήταν καλεσμένοι στο Jimmy Kimmel Live, όπου το ζευγάρι επεσήμανε ότι τα σημαντικά ταλέντα της οικογένειάς τους εκτείνονται πέρα ​​από τη μουσική.

Ενώ βρίσκεται σε περιοδεία, ο Patrick O’Connell αρχίζει να δουλεύει στα παρασκήνια. Στην αρχή οδηγούσε το βαν. Τώρα, «βάζει ξυλουργική σε περιοδεία», δήλωσε η Eilish, κατασκευάζοντας οτιδήποτε, από σκάλες μέχρι σκηνές. «Δεν θα πει σε κανέναν από το πλήρωμα το πλήρες όνομά του γιατί δεν θέλει κανείς στην περιοδεία να μάθει ότι έχει σχέση μαζί μου», δήλωσε η τραγουδίστρια του «Bad Guy». Ο μπαμπάς δεν θέλει να ακούσει τη λέξη «νεποτισμός» να εκφωνείται στη παρουσία του. «Δεν θέλει καθόλου ειδική μεταχείριση», εξηγεί.

Τα αδέρφια έδωσαν επίσης στον Jimmy μια γεύση από τους καβγάδες τους, για μουσική ή για κάτι άλλο.

«Όταν μπαίνουμε σε κάτι» – μια σειρά, δηλαδή – «μπορούμε να μαλώσουμε ο ένας με τον άλλο, μπορεί να έχουμε λογομαχίες ή οτιδήποτε άλλο» εξηγείσαι η Eilish στο βίντεο. «Ειλικρινά δεν το κάναμε τόσο πολύ όσο όταν ήμασταν παιδιά» πρόσθεσε.

Σε μια μουσική διαφωνία, έχουν τις μάχες τους. Κάποιος πρέπει να «πεθάνει στο λόφο», αφηγείται ο Finneas, ή κάποιος συνήθως έρχεται γύρω.

Επίσης, η Billie μίλησε για τη σύνθεση τραγουδιών (βοηθά να πάρεις “μια προτροπή, μια ιστορία για να γράψεις”) το τελευταίο τους σινγκλ, “What Was I Made For” από την ταινία της Barbie, που έφτασε στο Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία και έχει μετρήσει 600 εκατομμύρια streams «It’s beautiful nuts. That’s a lot of listens» δήλωσε η Billie για το κομμάτι. «Αντικειμενικά το «Bad Guy» είναι το πιο ηλίθιο τραγούδι στον κόσμο», πρόσθεσε «αλλά είναι πραγματικά καλό». Το τραγούδι, Νο. 1 επιτυχία στο Billboard Hot 100 το 2019, «υποτίθεται ότι είναι ανόητο».

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»