Η Ice Spice ανακοινώνει νέο τραγούδι με τη συμμετοχή του Rema με τίτλο «Pretty Girl»

Η Ice Spice συνεργάζεται με τον Rema για το επόμενο single της, “Pretty Girl” — και φτάνει νωρίτερα από όσο νομίζετε.

H 23χρονη ράπερ δημοσίευσε τα νέα σε μια ανάρτηση στο Instagram το πρωί της Τετάρτης (11 Οκτωβρίου), μοιράζοντας μια φωτογραφία σαν πίνακα ζωγραφικής με έντονα χρώματα που μπορεί να χρησιμεύσει ως εξώφυλλο του κομματιού. “Pretty Girl ft. Rema this Friday”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο Rema, ο οποίος είναι ακόμη φρέσκος από την κυκλοφορία του ντουέτου του στα τέλη Σεπτεμβρίου με τον Feid “BUBALU”, μοιράστηκε επίσης την ανακοίνωση στα Stories του στο Instagram.

H Ice γίνεται κάτι σαν σειριακός συνεργάτης, έχοντας συνεργαστεί με την Taylor Swift στο «Karma», την PinkPantheress στο «Boy’s a Liar Pt. 2», με τον Lil Tjay στο «Gangsta Boo» και δύο φορές με τη Nicki Minaj για το «Princess Diana» και το «Barbie World» για την Barbie της Greta Gerwig — όλα κυκλοφόρησαν φέτος. Ο Rema είναι επίσης έμπειρος συνδημιουργός, με πιο διάσημη τη Selena Gomez για το Billboard Hot 100 No. 3 smash hit “Calm Down” τον περασμένο έτος.

Το νέο single των The Ice και Rema θα φτάσει μόλις μια μέρα πριν κάνει το ντεμπούτο της στο Saturday Night Live, ως μουσικός καλεσμένος στην πρεμιέρα της σεζόν 49 του κωμικού σόου στις 14 Οκτωβρίου. Το πρώην μέλος του καστ, Pete Davidson, θα παρουσιάσει το επεισόδιο, το οποίο θα σηματοδοτήσει το SNL είναι η πρώτη μετά το κλείσιμο τον Μάιο λόγω της απεργίας των συγγραφέων που επιλύθηκε πρόσφατα.

Η καλλιτέχνης “Munch” πρόσφατα μίλησε για τη λίστα των συνεργατών της, ενώ κοσμούσε το εξώφυλλο του Variety, δηλώνοντας ότι έχει έρθει κοντά με τη Minaj και τη Swift. Η τραγουδίστρια του «Anti-Hero», την οποία η Ice την αποκαλεί με αγάπη «αδελφή», είπε στο δημοσίευμα ότι η «αφοσίωση και η εστίαση» του ράπερ την έσκασαν «από την αρχή».

«Είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας», πρόσθεσε η ποπ σταρ. «Παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική χωρίς να παίρνει ποτέ το μάτι της από το έπαθλο. Ξέρει τι είναι και τι δεν είναι «αυτή» και θέτει αυτά τα όρια με χάρη».

Η Ice αναφέρθηκε επίσης στην αμφιλεγόμενη στιγμή που ο Matty Healy έκανε ακατάλληλα σχόλια για εκείνη στο podcast του Adam Friedland φέτος, αποκαλύπτοντας ότι αυτή και ο frontman του 1975 επανορθώθηκαν στα παρασκήνια. «Όταν άκουσα αυτό το μικρό podcast ή οτιδήποτε άλλο, ήμουν τόσο μπερδεμένη», εξομολογήθηκε. «Επειδή άκουσα ότι με αποκαλούσαν «παχουλή Κινέζα» και λέω, «εε; Τι σημαίνει ακόμη αυτό;». «Αλλά μετά ζήτησαν συγγνώμη», πρόσθεσε. «Και όλη την ώρα, δεν με ένοιαζε πραγματικά… Είδα τον [Healy] στο πάρτι του Jean Paul Gaultier πριν από μερικές μέρες, και μου είπε, «Ε, είσαι καλά;» και λέω, «Φυσικά. .» «Μου ζήτησε συγγνώμη πολλές φορές.» πρόσθεσε η Ice.

View this post on Instagram

A post shared by Ice Spice (@icespice)

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»