Το τραγούδι περιλαμβάνει μια εμβληματική παρεμβολή της επιτυχίας του Usher το 2004 που έσπασε ρεκόρ «Yeah!».Ο παγκόσμιος σούπερ σταρ J Balvin συνεργάζεται με τον μεγάλο σταρ Usher και τον παγκοσμίου φήμης DJ και παραγωγό, DJ Khaled, για να κυκλοφορήσει το χορευτικό κομμάτι υψηλής ενέργειας, “Dientes”.Το “Dientes” υπόσχεται να γίνει ο νέος παγκόσμιος ύμνος, που θα πυροδοτήσει τις πίστες χορού σε όλο τον κόσμο.

Το τραγούδι περιλαμβάνει μια εμβληματική παρέμβαση της επιτυχίας του Usher το 2004, το «Yeah!» που έσπασε ρεκόρ, αποτίνοντας φόρο τιμής σε ένα από τα πιο θρυλικά κομμάτια στην ιστορία της μουσικής, ενώ προσθέτει μια λατινική ανατροπή που είναι μοναδικά ο J Balvin.

Αυτό το ηλεκτρικό κομμάτι συνοδεύει ένα εκρηκτικά συναρπαστικό μουσικό βίντεο που μεταφέρει τους θεατές σε ένα βασίλειο όπου η νοσταλγία συναντά τη ζωηρή ψυχαγωγία.Με φόντο τα ζωντανά σκηνικά των πολύχρωμων δρόμων της πόλης και μια δυναμική πίστα χορού που ζωντανεύει, το βίντεο πάλλεται σε ρυθμούς με τους συναρπαστικούς ρυθμούς του J Balvin, την ομαλή R&B μαγεία του Usher και τον χαρακτηριστικό ήχο του DJ Khaled.

Αυτά τα προσεκτικά επιμελημένα γραφικά δημιουργούν ένα συναρπαστικό ταξίδι, όχι μόνο αποτίνοντας φόρο τιμής στο παρελθόν αλλά προωθώντας το «Dientes» στο μέλλον ως ένα αξέχαστο και μουσικό αριστούργημα.

Το “Dientes” είναι μια μοναδική συνεργασία και ειδών που συγκλίνει τρεις ξεχωριστούς και πολύ επιτυχημένους καλλιτέχνες σε ένα τραγούδι που υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη και διαχρονική επιτυχία.

Παραγωγή από μια ισχυρή ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των Mura Masa, Fred Ball, DJ Luian, Mambo Kingz, Tainy και Michael Brun, το “Dientes” είναι μια απόδειξη της ικανότητας του J Balvin να ανακαλύπτει και να επαναπροσδιορίζει τη μουσική. Ο περίφημος μουσικός κατάλογος του J Balvin διαθέτει πάνω από 110 δισεκατομμύρια ροές μέχρι σήμερα, καταγράφοντας τον μεγαλύτερο αριθμό ροών στην ιστορία του Vevo.

Ο Balvin ηγείται της βιομηχανίας ως ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στο YouTube, με εκπληκτικά 14 βίντεο που ξεπερνούν το όριο των δισεκατομμυρίων προβολών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο J Balvin έχει σκοράρει 18 τραγούδια στο τσαρτ Hot 100 του Billboard και βρίσκεται ως ο #39ος καλλιτέχνης στο Top Global Artist chart του Spotify, έχοντας συνολικά 51,8 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές. Αυτή τη στιγμή κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 10 καλλιτεχνών με τη μεγαλύτερη ροή σε όλο τον κόσμο, υπογραμμίζοντας περαιτέρω τη μνημειώδη δημοτικότητα και εμβέλεια.

Ο J Balvin συνεχίζει να σπρώχνει τα εμπόδια της μουσικής, ηγούμενος και ανοίγοντας το δρόμο για τη νέα γενιά Λατίνων καλλιτεχνών και έχει διαπιστευθεί ως ένας από τους πρώτους στο είδος που έχτισαν με επιτυχία τη γέφυρα από το reggaeton στο mainstream.

Το “Dientes” είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες ροής και το μουσικό βίντεο μπορείτε να το δείτε στο επίσημο κανάλι του J Balvin στο YouTube.