Η Kylie Minogue κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ «Tension»

Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Kylie Minogue, «Tension», μόλις κυκλοφόρησε από την BMG, προσφέροντας έναν δίσκο γεμάτο ευφορία, δυναμικά dance beats και πιασάρικες ποπ μελωδίες.

Το άλμπουμ, το οποίο έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές, περιλαμβάνει επιτυχημένα single όπως το «Padam Padam» και το ομώνυμο κομμάτι «Tension.» Το «Padam Padam», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, έγινε άμεση παγκόσμια επιτυχία και η απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού, ξεπερνώντας τα 157 εκατομμύρια streams , παραμένοντας στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου για τέσσερις εβδομάδες και διεκδικώντας την #1 θέση στο βρετανικό airplay chart. Το «Tension» έκανε το ντεμπούτο του στο Top 20 του Ηνωμένου Βασιλείου, ανέβηκε στο #7 του βρετανικού airplay chart την πρώτη του εβδομάδα και κέρδισε χρήστες του TikTok από όλο τον κόσμο.

Η Kylie εξέφρασε τις σκέψεις της για το “Tension”, λέγοντας: “Προσέγγισα αυτό το άλμπουμ με ανοιχτό μυαλό. Σε αντίθεση με τα δύο τελευταία μου άλμπουμ, δεν υπήρχε ένα συγκεκριμένο «θέμα». Ήθελα απλώς να αποτυπώσω την ουσία ή τη διασκέδαση ή τη φαντασία εκείνης της στιγμής και να υπηρετώ πάντα το τραγούδι. Ήθελα να γιορτάσω την ατομικότητα κάθε κομματιού και να βουτήξω σε αυτήν την ελευθερία. Θα έλεγα ότι είναι ένα μείγμα προσωπικού προβληματισμού και μελαγχολίας».

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του άλμπουμ, η Kylie άνοιξε ένα ειδικό pop-up κατάστημα στο Λονδίνο γεμάτο με αποκλειστικά εμπορεύματα και προϊόντα που επιλέχθηκαν προσωπικά από την ίδια, δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία για τους θαυμαστές, τους συλλέκτες και τους λάτρεις της μουσικής. Από τον Νοέμβριο, η Kylie θα ξεκινήσει τις πρώτες της εμφανίσεις στο Λας Βέγκας και συγκεκριμένα στο Voltaire. Την επόμενη εβδομάδα, θα ανέβει στη σκηνή του O2 Shepherd’s Bush Empire και θα παρουσιάσει την εκπομπή «An Audience With» του ITV στο Royal Albert Hall, που θα προβληθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η λαμπρή καριέρα της Kylie διαθέτει πάνω από 80 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ παγκοσμίως, πέντε δισεκατομμύρια streams και οκτώ #1 άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα πολυάριθμα βραβεία της περιλαμβάνουν τρία βραβεία BRIT, δύο βραβεία MTV και ένα Grammy. Η Kylie είναι η μόνη γυναίκα καλλιτέχνης με #1 άλμπουμ και single στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου για πέντε συνεχόμενες δεκαετίες.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»