Η Olivia Rodrigo αποκαλύπτει τα 3 αγαπημένα της τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Guts»

Το δεύτερο άλμπουμ της Olivia Rodrigo, Guts, κυκλοφορεί επίσημα στον κόσμο για περίπου τρεις εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι οι θαυμαστές είχαν αρκετό χρόνο για να αποφασίσουν ποια από τα 12 κομμάτια του έργου είναι τα αγαπημένα τους. Ποιες είναι όμως του Rodrigo;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Amazon Music, η 20χρονη ποπ σταρ αποκάλυψε τις τρεις κορυφαίες επιλογές της από το tracklist της δευτεροετής προσπάθειάς της, που έκανε το ντεμπούτο της στο Νο. 1 του Billboard 200 και είδε και τα 12 τραγούδια της να κατατάσσονται στο Hot 100. Και παρόλο που το βασικό single “Vampire” πήγε στο Νο. 1, δεν μπήκε στη θέση του Rodrigo — ούτε το “Bad Idea Right?” ή το “Get Him Back”, που και τα δύο έχουν λάβει και μουσικό βίντεο.

«Τα τρία αγαπημένα μου τραγούδια από το άλμπουμ αυτή τη στιγμή», ξεκίνησε, τονίζοντας ότι τα παρακάτω είναι απλά τα αγαπημένα της αυτή τη στιγμή, «είναι τα «All-American Bitch», «Logical» και «Love Is Embarrassing».

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός είχε επίσης καθήκον να διαλέξει τρία emoji για να περιγράψει καθένα από τα κομμάτια, τα οποία κυκλοφόρησαν μαζί με τα υπόλοιπα κομμάτια στο Guts στις 8 Σεπτεμβρίου. Για το “All-American Bitch”, επέλεξε ένα emoji του μπέιζμπολ, ένα πυροτέχνημα και ένα κραγιόν «Επειδή το τραγούδι έχει να κάνει με το να είσαι κορίτσι και να ταιριάζει με τους κανόνες του φύλου».

Για το “Logical”, μια ευάλωτη μπαλάντα για πιάνο για μια ανθυγιεινή σχέση, επέλεξε τρία emoji με τα κλάματα. Και για το «Love Is Embarrassing», ένα emoji σοκαρισμένου προσώπου, ένα λυπημένο emoji προσώπου και ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, το τελευταίο που συμβολίζει τον στίχο του τραγουδιού «Σχεδιάζω τον γάμο μου με κάποιον άντρα που δεν θα παντρευτώ ποτέ».

Το “All-American Bitch” τυχαίνει να περιλαμβάνει επίσης τον αγαπημένο στίχο της Rodrigo στο άλμπουμ, τον οποίο αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή TODAY. «Δεν ξέρω, αυτό που πραγματικά με εκτινάσσει, μου αρέσει η σειρά «Έχω τάξη και ακεραιότητα/ Ακριβώς όπως ένας d–n Kennedy», είπε στο πρωινό πρόγραμμα του NBC.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»