Η Kim Petras κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Problematic»

Η Kim Petras κυκλοφόρησε με έκπληξη το ντεμπούτο άλμπουμ της «Problématique». Το LP έφτασε τη Δευτέρα (18 Σεπτεμβρίου) – μόλις τρεις μήνες μετά το ντεμπούτο της στη μεγάλη δισκογραφική «Feed The Beast» – το οποίο προηγουμένως καταργήθηκε μετά τη διαρροή κομματιών τον Αύγουστο του περασμένου έτους.

Αρχικά μεταγλωττίστηκε ως το ντεμπούτο της στην εταιρεία, το «Problématique» επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά το 2021. Ωστόσο, αργότερα ανακοίνωσε ότι το άλμπουμ «σκάρθηκε» μετά από τραγούδια που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο.

«Γνωρίζω ότι για τους θαυμαστές, ήταν πολύ δύσκολο να δεις ένα ολόκληρο άλμπουμ να φεύγει — και για μένα», είπε η Petras μιλώντας στο Billboard το 2022, «Αυτό το πρωτότυπο άλμπουμ με κατάφερε να ξεπεράσω την πανδημία».

Το νέο EP της Petras περιλαμβάνει 10 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας της Paris Hilton «All She Wants», η οποία ακολουθεί την ομάδα τους στον επανασχεδιασμό του ντεμπούτου του Hilton το 2006 «Stars Are Blind».

 

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε επίσης την άφιξη του άλμπουμ στα social media της, δημοσιεύοντας το εξώφυλλο με τη λεζάντα: «Problématique -Out Now».

Αναλογιζόμενη τη διαρροή του άλμπουμ, η Πέτρας είπε σε μια δήλωση (μέσω του Associated Press): «Ήταν σοκαριστικό όταν έμαθα ότι διέρρευσε μέρος του άλμπουμ – εκείνη την εποχή – ότι δεν επρόκειτο να βγει ποτέ, ειδικά καθώς έβαλα τόσο πολύ από τον εαυτό μου σε αυτό.

«Ήμουν ραγισμένη, αλλά, ταυτόχρονα, ήταν πραγματικά συναρπαστικό να βλέπω τους θαυμαστές μου να ακούνε τα κομμάτια και να τα αγαπούν».

Και πρόσθεσε: «Τώρα που είμαι σε θέση να τα βγάζω, είναι απλά τόσο ελεύθερο να έχω περισσότερη μουσική που αγαπώ στον κόσμο και να τη μοιράζομαι επίσημα με τρόπο που μπορούν να τις ακούσουν όλοι οι θαυμαστές μου».

Σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων του «Feed The Beast», το NME περιέγραψε το επίσημο ντεμπούτο της Γερμανού σταρ ως «ποπ που δεν μπορεί να αντισταθεί», προσθέτοντας ότι είναι τόσο «διασκεδαστικό και τολμηρό όσο θα ήθελες να είναι».

Η Petras ανακοίνωσε επίσης μια παγκόσμια περιοδεία «Feed The Beast», που περιλαμβάνει ραντεβού στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Μπέρμιγχαμ, τη Γλασκώβη, το Μάντσεστερ και το Λονδίνο.

Τον Φεβρουάριο, η Petras έγινε η πρώτη διεμφυλική γυναίκα που κέρδισε την Καλύτερη Ποπ Duo/Group Performance στα Grammys, όπου χρησιμοποίησε την ομιλία της για να αποτίσει φόρο τιμής στην αείμνηστη SOPHIE.

Η σταρ κέρδισε το βραβείο μαζί με τον Sam Smith για την επιτυχημένη συνεργασία τους «Unholy».

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»