Η Shakira ανακοινώνει το νέο τραγούδι «El Jefe» με τον Fuerza Regida

Η Shakira πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι σε συνεργασία με την Fuerza Regida.

H Κολομβιανή σούπερ σταρ μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή (15 Σεπτεμβρίου) για να ανακοινώσει το “El Jefe”, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη (20 Σεπτεμβρίου). Όταν μιλούσε για το επερχόμενο νέο κομμάτι της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο ET, η Shakira δεν αποκάλυψε πολλά και μόνο ανακοίνωσε, «Δεν είμαι το αφεντικό σε αυτό το τραγούδι, αλλά περιμένετε και θα δείτε».

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το «El Jefe», το πρώτο εγχείρημα της Shakira στη μουσική mexicana, που αφορά κάποιον που έχει τη νοοτροπία εκατομμυριούχου αλλά δεν έχει στην πραγματικότητα χρήματα. «Ονειρεύεσαι να φύγεις από το barrio, έχεις ό,τι χρειάζεται για να γίνεις εκατομμυριούχος, ακριβό γούστο, νοοτροπία, απλά σου λείπει ένας μισθός», τραγουδά με γρήγορο ρυθμό.

Η συνεργασία της Shakira με τη Fuerza Regida είναι μια αντανάκλαση της κυριαρχίας και της επιρροής της μεξικανικής μουσικής στη λάτιν μουσική σήμερα. Με πράξεις όπως η Fuerza στην πρώτη γραμμή, το είδος σημειώνει χρονιά ρεκόρ αυξανόμενης δημοτικότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο. Τον Μάιο, το Billboard ανέφερε ότι η τοπική μεξικανική κατανάλωση μουσικής στις ΗΠΑ εκτινάχθηκε 42,1% μέχρι σήμερα έως τις 25 Μαΐου, ξεπερνώντας τα κέρδη στο λατινικό είδος συνολικά, καθώς και στο country, dance/ηλεκτρονικό, ροκ και ποπ, σύμφωνα με το Luminate.

Η ανακοίνωση του νέου τραγουδιού έρχεται λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Shakira στα MTV Video Music Awards 2023 στις 12 Σεπτεμβρίου, όπου τραγούδησε ένα μείγμα από τις επιτυχίες της, όπως τα “She Wolf”, “Hips Don’t Lie”, “Objection ” και νεότερα όπως τα “Te Felicito” και “Bzrp Music Sessions, Vol. 53.”

Η τραγουδιστρία και τραγουδοποιός έγραψε επίσης ιστορία στα VMA, και έγινε η πρώτη Νοτιοαμερικανά καλλιτέχνης που έλαβε το Βραβείο Video Vanguard. Είναι η δεύτερη Λατίνα καλλιτέχνιδα που λαμβάνει το βραβείο. Η Jennifer Lopez, η πρώτη ερμηνεύτρια λατινικής καταγωγής, έλαβε την τιμή το 2018.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»