Lizzo: Απάντα πρώτη φορά στις καταγγελίες – «Δραματοποιημένες ιστορίες, δεν είμαι η κακιά της υπόθεσης»

«Αυτές οι τελευταίες ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες και απογοητευτικές» δήλωσε

Πρώτη αντίδραση από την Lizzo, μετά την αγωγή σε βάρος της από τρεις πρώην χορεύτριές της που της προσάπτουν σοβαρές κατηγορίες. Μεταξύ άλλων, καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον αλλά και body-shaming.

Η Lizzo δεν είχε τοποθετηθεί από χθες, όταν και έγινε γνωστή η είδηση της μήνυσης, αλλά σήμερα έκανε λόγο περί «ψευδών» καταγγελιών σε βάρος της.

«Αυτές οι τελευταίες ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες και απογοητευτικές» δήλωσε. «Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά οι συγκεκριμένοι είναι όσο απίστευτοι όσο ακούγονται και εξαιρετικά εξωφρενικοί, για να μην τους αντιμετωπίσουμε» συμπλήρωσε, επιμένοντας πως δεν έχει διαπράξει αυτά για την οποία την κατηγορούν.

Έκανε λόγο για «δραματοποιημένες ιστορίες» και στάθηκε στο ότι τα άτομα που κάνουν τις καταγγελίες έχουν παραδεχθεί, δημόσια, πως «δέχθηκαν παρατηρήσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια περιοδείας».

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»