Η Dua Lipa ξεκινάει τη δική της λέσχη βιβλίου

Η πρώτη επιλογή της Dua Lipa για τον Ιούνιο είναι ένα μυθιστόρημα που έχει βραβευτεί με Booker Prize.

Η Dua Lipa ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τη δική της λέσχη βιβλίου.

Το «Service95 Book Club» θα αποτελέσει το νέο παρακλάδι του ενημερωτικού δελτίου «Service95» της τραγουδίστριας, όπως αποκάλυψε η ίδια σε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, όπου πηγαίνω παίρνω μαζί μου ένα βιβλίο. Το διάβασμα είναι ένα απίστευτα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και μία από τις μεγαλύτερες χαρές μου», σχολίασε η Dua Lipa.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ξεκινάω τη Λέσχη Βιβλίου Service95, όπου θα μπορούμε να μοιραστούμε αυτή τη χαρά της ανακάλυψης ο ένας με τον άλλον», συνέχισε.

«Κάθε μήνα, θα εμβαθύνουμε στο βιβλίο του μήνα με συνεντεύξεις συγγραφέων, αφιερώματα που προσθέτουν περιεχόμενο για το βιβλίο, προτεινόμενη περαιτέρω ανάγνωση και πολλά άλλα!», υποσχέθηκε και πρόσθεσε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα διαβάσω μαζί σας».

Η πρώτη πρόταση της Dua Lipa για τον μήνα Ιούνιο θα είναι το βιβλίο «Shuggie Bain» του Douglas Stuart.

Το μυθιστόρημα, για το οποίο η Dua Lipa ανέφερε ότι «κέρδισε την καρδιά της», αναφέρεται σε ένα νεαρό αγόρι που μεγαλώνει με μία αλκοολική μητέρα στη Γλασκώβη της δεκαετίας του 1980.

Η Dua Lipa ξεκινάει τη δική της λέσχη βιβλίου

Εκτός από το «Shuggie Bain», η Dua Lipa συμπεριέλαβε σε μία από τις φωτογραφίες της στο Instagram μία στοίβα βιβλίων με το «Swimming in the Dark» του Tomasz Jedrowski, το «The Institute» του Stephen King, το «Girl, Woman, Other» της Bernardine Evaristo, το ντεμπούτο του Ocean Vuong το 2019 με το «On Earth We’re Briefly Gorgeous» και το «A Fine Balance» του Rohinton Mistry.

Σε αντιστοιχία με την ανακοίνωση, το τελευταίο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Dua Lipa είναι αφιερωμένη στα βιβλία και περιλαμβάνει μία ειδική ενότητα από τον Douglas Stuart για τις εικόνες που ενέπνευσαν το μυθιστόρημά του.

Η 27χρονη τραγουδίστρια της pop θα συναντήσει επίσης τον νικητή του βραβείου Booker Prize στις αρχές του επόμενου μήνα στο Hay Festival 2023 για να ηχογραφήσει μαζί του ένα νέο επεισόδιο του podcast της «Dua Lipa: At Your Service».

Το «Service95» είναι ένα εβδομαδιαίο lifestyle ενημερωτικό δελτίο που δημιουργήθηκε από την Αγγλίδα τραγουδίστρια Dua Lipa το 2021. Το πρώτο τεύχος του «Service95» κυκλοφόρησε στις 3 Φεβρουαρίου 2022.

Το ενημερωτικό δελτίο περιλαμβάνει συστάσεις που επιμελείται προσωπικά η ίδια η Dua Lipa, από τα αγαπημένα της ξενοδοχεία και εστιατόρια μέχρι playlists και πολλά άλλα.

Το όνομα «Service95» προέρχεται από το έτος γέννησης της Dua Lipa, το 1995, και από το γεγονός ότι πάντα θεωρούσε ότι προσφέρει «υπηρεσία» δημιουργώντας λίστες με προτάσεις για τους φίλους και την οικογένειά της – και τώρα και για τους θαυμαστές της.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»