Η Nicki Minaj δεν έδωσε άδεια για τη μουσική της στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τις γυναίκες του hip-hop

Η Nicki Minaj φέρεται να ετοιμάζει το δικό της ντοκιμαντέρ.

Η Nicki Minaj αρνήθηκε να δώσει άδεια για τη χρήση της μουσικής της στους δημιουργούς του νέου ντοκιμαντέρ του Netflix για τις γυναίκες του hip-hop.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το Netflix κυκλοφόρησε ένα trailer για την επερχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop», στο οποίο εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι Queen Latifah, MC Lyte, Saweetie, Coi Leray και Latto.

Ωστόσο, η απουσία της Nicki Minaj προκάλεσε αίσθηση και οι θαυμαστές της κατέφυγαν στο Twitter για να εκφράσουν τις αντιδράσεις τους.

Παρ’ όλα αυτά, ο Shawn Allen, ο οποίος είναι συμπαραγωγός του ντοκιμαντέρ, ισχυρίστηκε ότι η Nicki Minaj δεν έδωσε την άδεια στο «Ladies First» να χρησιμοποιηθούν η μουσική της ή πλάνα από τα music video που έχει κυκλοφορήσει.

«Η Nicki δεν μας έδωσε άδεια για τη μουσική και τα βίντεό της», απάντησε ο Allen σε έναν θαυμαστή που είχε εξοργιστεί από την απουσία της ράπερ από το ντοκιμαντέρ.

Ο Shawn Allen επιβεβαίωσε σε έναν άλλον χρήστη του Twitter ότι παραγωγή του ντοκιμαντέρ είχε προγραμματιστεί να συμπεριλάβει τη Nicki Minaj στο «Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop», αλλά πρόσθεσε ότι «δεν είχε νόημα, επειδή δεν μας έδωσε καμία άδεια».

Queen Latifah

Επίσης, υποστήριξε ότι αυτός ήταν ο ίδιος λόγος για τον οποίο δεν συμπεριλήφθηκε στο ντοκιμαντέρ και η Missy Elliott, η οποία φέτος θα γίνει η πρώτη γυναίκα ράπερ που θα ενταχθεί στο Rock & Roll Hall of Fame.

Σε άλλο σημείο, ο Shawn Allen υποστήριξε ότι η Nicki Minaj αρνήθηκε να παραχωρήσει άδεια χρήσης της μουσικής της, επειδή ετοιμάζει το δικό της ντοκιμαντέρ.

«Νομίζω ότι η Nicki ετοιμάζει στο δικό της ντοκιμαντέρ… Δεν καταλαβαίνω γιατί η Missy δεν συμφώνησε», ανέφερε, πριν διευκρινίσει ότι το Netflix αγόρασε το ντοκιμαντέρ των τεσσάρων επεισοδίων, αλλά δεν έκανε την παραγωγή του.

Ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν η Nicki Minaj σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το δικό της ντοκιμαντέρ, αυτήν την περίοδο η ράπερ βάζει τις τελευταίες πινελιές στο πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της «Pink Friday 2».

Πρόσφατα, η Nicki Minaj επιβεβαίωσε ότι το «Pink Friday 2» αναμένεται κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

Το πρώτο άλμπουμ «Pink Friday», που κυκλοφόρησε το 2010, έκανε ντεμπούτο στο No. 1 των Ηνωμένων Πολιτειών και περιέχει επιτυχίες όπως τα «Super Bass», «Moment For Life», «Your Love», «Right Thru Me» και άλλα.

Το ντοκιμαντέρ «Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Αυγούστου.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»