Ο Troye Sivan μιλά για τη συμμετοχή του στο «The Idol» και τη νέα μουσική του

Το «The Idol» είναι μία από τις «μεγαλύτερες εμπειρίες» στη ζωή του Troye Sivan.

Ο Troye Sivan μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «The Idol», στην οποία υποδύεται το ρόλο του Xander και για τα μουσικά σχέδιά του.

Ο Αυστραλός pop strar είναι ένα από τα πολλά διάσημα πρόσωπα που εμφανίζονται στη νέα σειρά του The Weeknd και του Sam Levinson του «Euphoria» για το HBO, η οποία ακολουθεί μια pop star (Lily-Rose Repp) που προσπαθεί να συνέλθει από έναν νευρικό κλονισμό και να διεκδικήσει ξανά το στέμμα της.

Μιλώντας στο Billboard, ο Troye Sivan χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στο «The Idol» ως «ειλικρινά μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της ζωής μου».

Σχετικά με τον ρόλο του χαρακτήρα του, εξήγησε: «Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. Γνωρίζω μερικούς creative directors – έχω βγει με μερικούς – οπότε τους ξέρω πολύ καλά. Είμαι επίσης απόλυτα αυτό το άτομο».

«Στην περιοδεία για την προώθηση, η Lily (Rose Depp) είναι απίστευτα όμορφη όλη την ώρα, φυσικά, οπότε είμαι ο γκέι καλύτερος φίλος που βγάζει ένα εκατομμύριο φωτογραφίες της όλη την ώρα. Νομίζω ότι ήταν απλά ένας πολύ φυσικός ρόλος για εμένα να μπω», συνέχισε.

Ο Troey Sivan πρόσθεσε ότι αναγνώρισε «πολλά από τη μουσική βιομηχανία στη σειρά, τα καλά και τα κακά σημεία».

«Νομίζω επίσης ότι είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το τι δεν πρέπει να κάνεις ως pop star. Προσωπικά, πάντα έλεγα ότι το νούμερο ένα πιο σημαντικό πράγμα είναι η ψυχική υγεία μου και η σωματική υγεία μου», ανέφερε.

Ο Troey Sivan μίλησε επίσης για τη νέα μουσική που ετοιμάζει τον τελευταίο καιρό, δηλώνοντας: «Σίγουρα έρχονται πολλά νέα πράγματα. Ανυπομονώ να τα ακούσουν όλοι», είπε.

Την Παρασκευή, ο Troey Sivan, δημοσίευσε ένα teaser από ένα νέο single του με τίτλο «Rush», ενώ αποκάλυψε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και το πρώτο άλμπουμ του μετά από πέντε χρόνια.

«Είναι ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην εμπειρία, οπότε αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα», σημείωσε.

«Θεωρώ ότι είναι κάπως άσκοπο να κάνεις μουσική που δεν είναι ευάλωτη, οπότε ακόμα και στις πιο χαρούμενες στιγμές σε αυτό το άλμπουμ. Υπάρχουν μερικά έντονα συναισθηματικά τραγούδια, αλλά δεν ήθελα να το κάνω αυτό σε όλο το άλμπουμ», είπε.

Το τελευταίο single του Troye Sivan ήταν το «Wait» για το soundtrack της ταινίας «Three Months» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»