Όσα είπε η Leigh-Anne Pinnock λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού single.

Όσα είπε η Leigh-Anne Pinnock λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού single.

Η Leigh-Anne Pinnock αισθανόταν «υποτιμημένη» στις Little Mix.

Η 31χρονη τραγουδίστρια έγινε διάσημη στο γυναικείο συγκρότημα που σχηματίστηκε στο βρετανικό «The X Factor» το 2011 και στο πρώτο της σόλο single «Don’t Say Love», που κυκλοφορεί στις 16 Ιουνίου, μετέφερε την «απογοήτευση, τη θλίψη και τον θυμό» που ένιωθε για το γεγονός ότι την υποτιμούσε μία κυρίως λευκή βάση θαυμαστών στον κόσμο της pop.

«Η βιομηχανία της pop είναι πολύ λευκή, είχαμε όντως μία κυρίως λευκή βάση θαυμαστών», δήλωσε η Leigh-Anne Pinnock στην British Vogue.

«Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω γιατί ένιωθα τόσο υποτιμημένη. Απλά κατηγορούσα τον εαυτό μου. Η οικογένειά μου έλεγε: “Ω, Leigh, παίρνεις τα ίδια χρήματα. Είναι μία χαρά”. Απλά δεν μπορούσα να το δεχτώ αυτό», τόνισε.

Ένα μέρος στον κόσμο όπου η Leigh-Anne Pinnock ένιωθε ότι την εκτιμούσαν ήταν η Βραζιλία: «Οι θαυμαστές φώναζαν το όνομά μου – δεν είχα ποτέ τέτοια ανταπόκριση και ήμασταν στο συγκρότημα για εννέα χρόνια», θυμήθηκε

Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της θα είναι βαθιά ειλικρινές και θα ασχολείται με τα σκαμπανεβάσματα στις Little Mix, τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή του Άρη, Andre Gray, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά που γεννήθηκαν τον Αύγουστο του 2021 και τη μητρότητα.

Η Leigh-Anne Pinnock παραδέχεται ότι αισθάνεται αυτοπεποίθηση καθώς ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο ως σόλο τραγουδίστρια.

«Το πρώτο single, “Don’t Say Love”, μιλά για την επιθυμία να αγαπηθείς ολόψυχα, σαν την αγάπη που δείχνεις στον εαυτό σου. Αν δεν είναι αυτό, τότε δεν το θέλω. Πρέπει να κάνεις ένα ταξίδι, για να φτάσεις εκεί», εξήγησε.

«Στο συγκρότημα και στην καριέρα μου, ένιωθα πραγματικά ότι πολλές φορές με αγνοούσαν και με υποτιμούσαν», εξομολογήθηκε.

«Ήθελα πραγματικά να αποτυπώσω αυτά τα συναισθήματα στο βίντεο: απογοήτευση, θλίψη, θυμός. Ήθελα να το περάσω αυτό στο πρώτο μου single, ώστε να αφήσω αυτό το κορίτσι και αυτά τα συναισθήματα στο παρελθόν», συνέχισε.

«Το “My Love” είναι μία γιορτή κάθε είδους αγάπης: Μου ανήκει αυτό που είμαι και ξεκινάω τη σόλο καριέρα μου και αυτή η νέα ύπαρξη κέρδισε ξανά όλη την αυτοπεποίθησή της και ξέρει ποια στο καλό είναι», είπε.

Η Leigh-Anne Pinnock υπογράμμισε ότι ο απώτερος στόχος της είναι να κάνει τους θαυμαστές της να αισθάνονται «έμπνευση και δύναμη» με τη μουσική της, ενώ ανυπομονεί να κάνει τη δική της περιοδεία στο μέλλον και να μοιραστεί την εμπειρία με τα παιδιά της.

«Θέλω απλώς να κάνω μουσική που να δίνει έμπνευση και δύναμη στους ανθρώπους και να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τη φωνή και την πλατφόρμα μου. Γιατί σκέφτομαι, για ποιο λόγο βρίσκομαι εδώ αλλιώς;», ανέφερε.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω τη δική μου περιοδεία. Δεν με νοιάζει αν θα είναι δύο άνθρωποι στο κοινό. Γνωρίζοντας ότι είναι εκεί επειδή με αγαπούν και με εκτιμούν και αγαπούν αυτό που κάνω, θα είμαι ευτυχισμένη με αυτό», συνέχισε.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα έχω και τα μωρά μου εκεί για να το παρακολουθήσουν. Θα είναι σε μια ηλικία που θα το καταλάβουν. Αυτό θα με απογειώσει αμέσως», σχολίασε η Leigh-Anne Pinnock.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»