Το νέο άλμπουμ της Kesha είναι ένας συναισθηματικός εξορκισμός

Η Kesha κυκλοφορεί το πέμπτο άλμπουμ της με τίτλο «Gag Order»

Το «Gag Order», σε παραγωγή του Rick Rubin και την Kesha να έχει αναλάβει τη διεύθυνση παραγωγής, περιέχει «τα πιο τολμηρά τραγούδια της μέχρι τώρα» όπως έγραψε το Rolling Stone.

Είναι ένα post-modern pop άλμπουμ που κάνει ένα ταξίδι στο υποσυνείδητο μέσα από το ψυχεδελικό σκοτάδι της ανθρώπινης ύπαρξης, προς το φως και την κάθαρση όταν φτάσουμε στην επιφάνεια.

Διαφήμιση

 

Τα πρώτα τραγούδια που ακούσαμε από το άλμπουμ, τα «Eat The Acid» και «Fine Line», μας έδωσαν μια γεύση από την καλλιτεχνική αλλαγή στον ήχο της Kesha.

Το The Fader περιέγραψε το «Eat the Acid» ως «έναν ψυχεδελικό ύμνο», ενώ το Bustle ενθουσιάστηκε με τους στίχους του «Fine Line», γράφοντας ότι αφήνουν τον ακροατή με το στόμα ανοιχτό».

Ευρύτερα στο άλμπουμ «Gag Order», η Kesha ασχολείται στο τραγούδι «Living In My Head» με τις δυσκολίες που πέρασε με τις κρίσεις πανικού, ενώ βρίσκει γαλήνη αντιμετωπίζοντας τους φόβους της στο «Happy» και στο «All I Need Is You», το οποίο είναι μια ωδή στην απεριόριστη αγάπη, αλλά και ένα τραγούδι αφιερωμένο στον αγαπημένο της γάτο, τον Mr. Peeps.

Το «Gag Order» θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένας συναισθηματικός εξορκισμός και μια αντιπαράθεση με το σκοτάδι μέσα μας, με στίχους τόσο ειλικρινείς και συναισθηματικούς που δεν έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα από την Kesha.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»